fbpx

Vastaavia työnjohtajia Pohjois-Pohjanmaalle ja Etelä-Karjalaan

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle rakentamaan hoiva- ja päiväkoteja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojen käyttäjät ovat toimintamme keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Siklatilat Oy hakee vastaavia mestareita / vastaavia työnjohtajia

  • Pohjois-Pohjanmaalla alkavalle päiväkotityömaalle
    Kohde on yksikerroksisinen, puurunkoinen ja sen pinta-ala on noin 800 m2
  • Etelä-Karjalassa alkavalle hoivakotityömaalle
    Kohde on kaksikerroksinen, betonirunkoinen ja sen pinta-ala on noin 2500 m2

Vastaavana työnjohtajana toimit työmaan johtotähtenä ja vastaat työmaan sujuvuudesta ensimmäisestä kauhankuopaisusta aina viimeiseen listaan saakka. Olet kärkijoukoissamme rakentamassa Siklan hoiva- ja päiväkotien tuleville käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Toivomme työnjohtajiltamme rakennusmestarin tai RI:n koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta työnjohtotehtävistä.  Rakennusteknisen osaamisen ohella toivomme hakijalta ihmisläheistä otetta ja kokonaisuuksien hahmotuskykyä. Kunnia-asianasi on saattaa rakennukset valmiiksi laadukkaasti ja ajallaan.

Tarjoamme työnjohtajillemme säännöllisesti koulutusta vaihtuvista aiheista, panostamme työturvallisuuteen turvapuistovierailuineen ja meillä on käytössämme hyvät työvälineet (mm. Congrid-ohjelmisto). Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme Siklan henkilöstöedut, kilpailukykyisen palkkauksen ja vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki sekä mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Tiedustelut Sikla-konsernin rakennuspäällikkö Mika Liikanen, puh. 040 843 9066.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään hetimiten.

 

Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa – tervetuloa joukkoomme!

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy ja taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 100 miljoonaa euroa. Työllistämme 220 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai