fbpx

Vastaavia mestareita Ouluun ja Uudellemaalle

Tehtäväkuvaus

Siklatilat Oy hakee vastaavia mestareita toimimaan työmaan johtotähtenä ja vastaamaan työmaan sujuvuudesta ensimmäisestä kauhankuopaisusta viimeiseen listaan saakka. Haemme osaajia

kerrostalotyömaalle Oulun keskustaan

  • kokemus betonirakentamisesta toivottavaa
  • lisätiedot työpäällikkö Jari Mäki-Penttilä, puh. 040 519 0058.

asunto-, hoivakoti- ja päiväkotikohteiden työmaille Uudellemaalle

  • lisätiedot rakentamisjohtaja Antti Sikala, puh. 044 539 7834

Vastaavan mestarin tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusmestarin tai RI:n koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta työnjohtotehtävistä.  Rakennusteknisen osaamisen ohella toivomme hakijalta ihmisläheistä otetta, kokonaisuuden hahmotusta sekä halua viedä hanke maaliin onnistuneesti. Tarjoamme työntekijöillemme Siklan henkilöstöedut, kilpailukykyisen palkkauksen ja vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki sekä mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti alla olevan lomakkeen kautta.

 

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy ja taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 90 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 240 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!

 

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai