fbpx

Vastaava mestari Jämijärvelle

Tehtäväkuvaus

Siklatilat Oy hakee vastaavaa mestaria Jämijärvellä alkavalle hoivakotityömaalle. Kohde on puurakenteinen, yksikerroksinen ja sen pinta-ala on 1200 m2. Kohteen rakennusaika on 4/19-12/19. Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta työnjohtotehtävistä. Odotamme hakijalta myös innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, Siklan henkilöstöedut ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki ja mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Tiedustelut Siklatilat Oy:n työpäällikkö Mika Liikanen, puh. 040 843 9066.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti alla olevan lomakkeen kautta.

 

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy ja taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 90 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 240 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!

 

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai