fbpx

Työmaainsinööri Vantaalle

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle rakentamaan koteja ja tiloja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojen käyttäjät ovat toimintamme keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Siklatilat Oy hakee työmaainsinööriä Vantaalle.

Tässä monipuolisessa tehtävässä olet mukana useassa samanaikaisesti työn alla olevassa asuntokohteessa. Toimit työpäällikön alaisuudessa työmaiden vastaavien mestareiden apuna. Osallistut työmaakokouksiin, tallennat dokumentteja dokumenttipankkiin, suoritat kohteiden TR-mittauksia, vastaanotat ja käsittelet reklamaatioita, hoidat kohteiden asiakirjoja mm. aluehallintovirastoon ja olet mukana asuntojen luovutuksissa. Työmaatehtävien lisäksi erilaiset asiakaskontaktit ovat tärkeä osa päivittäistä työtäsi.

Olet kärkijoukoissamme rakentamassa parempia käyttäjäkokemuksia Sikla-kotien tuleville käyttäjille. Toivomme sinulta rakennusinsinöörin/rakennusmestarin koulutusta sekä jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta voit olla myös vastavalmistunut tai viimeisen vuoden opiskelija. Rakennusteknisen osaamisen ohella toivomme ihmisläheistä otetta, tarkkuutta ja kokonaisuuksien hahmotuskykyä. Kunnia-asianasi on saattaa rakennukset valmiiksi laadukkaasti ja ajallaan. Koska työmaat sijaitsevat eri puolilla Uuttamaata, työhön vaaditaan ajokortti. Oma auto ei kuitenkaan ole välttämätön, koska käytössämme on yrityksen yhteiskäyttöautoja.

Tarjoamme henkilökunnallemme säännöllistä koulutusta, panostamme työturvallisuuteen ja meillä on käytössämme ajantasaiset työvälineet (mm. KymppiPro-ohjelmisto). Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme Siklan henkilöstöedut, kilpailukykyisen palkkauksen ja vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki sekä mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Mukavat työkaverit tulevat vielä kaupan päälle.

Lisätietoja tehtävistä antaa työpäällikkö Jarmo Hyttinen puh. 040 580 0392.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään hetimiten. Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

 

Siklalaiset tunnetaan maailmalla hyvinä tyyppeinä, rakentamisen ja talotekniikan asiantuntijoina sekä ihmisinä, joiden kanssa on helppo toimia. Haluamme, että työntekijämme ovat motivoituneita ja heillä on hyvä olla – niin työssä kuin vapaallakin. Siksi noudatamme oikea ihminen oikeaan työhön -ajattelumallia, olemme avoimia, pidämme hierarkiat matalina ja ovet avoinna kaikille. Haluamme olla työntekijöillemme sopiva kumppani, joka tuo arkeen iloa ja voimaa. Työntekijälupauksemme kuuluukin ”Tehty sulle”. Tervetuloa joukkoomme!

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, esivalmistetehdas Siklaelementit Oy ja hallintopalveluita tuottava konsernin emoyhtiö Sikla Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 114 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 150 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.