fbpx

Talotekniikka-asiantuntija Ouluun

Tehtäväkuvaus

Siklatilat Oy hakee dynaamiseen ja kehittyvään työyhteisöön yhteistyökykyistä ja päättäväistä talotekniikan ammattilaista ohjaamaan hankkeittemme talotekniikkajärjestelmien luovutusta ja käynnissäpitoa. Tulet työskentelemään Siklan Tupoksen pääkonttorilta käsin.

Työssäsi olet motivoitunut kehittämään toimintamme laatua ja tehokkuutta. Tunnet hyvin nykyaikaiset talotekniset järjestelmät. Tehtävän hoitaminen edellyttää talotekniikka-alan tuntemusta ja muutaman vuoden työkokemusta taloteknisten töiden työnjohtamisesta tai -asennuksista. Automaatiojärjestelmien hallinta katsotaan eduksi. Odotamme hakijalta myös innostunutta ja ahkeraa otetta työhön. Työnantajana tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, Siklan henkilöstöedut ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki ja mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lisätietoja antaa talotekniikkapäällikkö Panu Kotilainen, puh. 040 537 6870.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti alla olevan lomakkeen kautta.

 

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy ja taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 90 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 240 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai