fbpx

Suunnittelupäällikkö Ouluun

Tehtäväkuvaus

Siklaelementit Oy hakee suunnittelupäällikköä Tupoksen pääkonttorille Oulun läheisyyteen.

Tehtävä sisältää elementtisuunnittelutiimin päivittäisjohtamista ja suunnittelun kehitystyötä yhdessä tuotannon kanssa. Lisäksi elementtisuunnitteluun käytettävä henkilökohtainen työpanos pitää sinut kiinni tiimin käytännön tekemisessä. Käytämme suunnittelussa Vertex-BD-rakennussuunnitteluohjelmaa, jonka osaaminen on edellytys tehtävässä toimimiselle.

Voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi rakennusinsinööri tai -mestari tai olet näiden opintojen loppusuoralla, jolloin pystyt työskentelemään kokopäiväisesti. Sinulla on jo jonkin verran työkokemusta mallinnusohjelmien käytöstä ja into kehittyä elementtisuunnittelun ammattilaiseksi sekä tuoda panoksesi suunnitteluprosessien kehittämiseen. Toivomme sinun myös olevan positiivinen persoona ja innokas asioiden eteenpäinviejä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen lisäksi modernit työskentelyolosuhteet pääkonttorillamme ja mukavat työkaverit voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, Siklan henkilöstöedut ja työyhteisön vahvan tuen yrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki ja mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan asiasta lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa Siklaelementit Oy:n toimitusjohtaja Lasse Kaikkonen, puh. 050 314 4477 .

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään hetimiten. Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

 

Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa – tervetuloa joukkoomme!

Sikla on valtakunnallinen rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy ja taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 114 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 160 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai