fbpx

Sähköprojektipäällikkö Ouluun

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle rakentamaan kutsuvia koteja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojen käyttäjät ovat toimintamme keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Siklatilat Oy hakee dynaamiseen ja kehittyvään työyhteisöön yhteistyökykyistä, itsenäiseen työhön kykenevää ja organisointitaitoista sähköprojektipäällikköä ohjaamaan erikseen nimettyjen kohteiden sähkötöitä Pohjois-Suomen alueella. Työssäsi olet motivoitunut kehittämään toimintamme laatua ja tehokkuutta ja olet myös avoimesti kiinnostunut sähköalan uusista järjestelmistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää alan koulutusta ja työkokemusta sähkötöiden työnjohtamisesta ja -asennusvalvonnasta. Asennuskokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme työntekijöillemme Sikla-konsernin vahvan tuen, mahdollisuuden luoda uraa kasvuyrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen ja Siklan henkilöstöedut. Mukavat ja sitoutuneet työkaverit tulevat vielä kaupan päälle. Työpisteesi sijaitsee Siklan pääkonttorilla Tupoksessa Oulun kupeessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa talotekniikkapäällikkö Panu Kotilainen, puh. 040 537 6870.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian alla olevan hakulomakkeen kautta.

 

Siklalaiset tunnetaan maailmalla hyvinä tyyppeinä, rakentamisen ja talotekniikan asiantuntijoina sekä ihmisinä, joiden kanssa on helppo toimia. Haluamme, että työntekijämme ovat motivoituneita ja heillä on hyvä olla – niin työssä kuin vapaallakin. Siksi noudatamme ”oikea ihminen oikeaan työhön” -ajattelumallia, olemme avoimia, pidämme hierarkiat matalina ja ovet avoinna kaikille. Haluamme olla työntekijöillemme sopiva kumppani, joka tuo arkeen iloa ja voimaa. Työntekijälupauksemme kuuluukin ”Tehty sulle”. Tervetuloa joukkoomme!

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, esivalmistetehdas Siklaelementit Oy ja hallintopalveluita tuottava konsernin emoyhtiö Sikla Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 114 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 150 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.