fbpx

Rakennussuunnittelija Lempäälään

Tehtäväkuvaus

Haemme Siklatalot Oy:lle rakennussuunnittelijaa pientalokohteiden suunnitteluun. Tehtävän hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusarkkitehti, arkkitehti, RKM tai RI) ja pätevyyttä toimia pääsuunnittelijana. Tulet työskentelemään Lempäälän toimipisteeltä käsin.

Toivomme hakijalta innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, työyhteisön vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Yhteydenotot: suunnittelupäällikkö Jaakko Kivioja, puh. 040 9132 561.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti alla olevan lomakkeen kautta.

 

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy ja taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 90 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 240 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai