fbpx

Putkiasentaja Siikalatvaan

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle rakentamaan koteja ja tiloja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojen käyttäjät ovat toimintamme keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Siklaelementit Oy hakee putkiasentajaa Siikalatvan Rantsilaan valmistuvaan moduulielementtitehtaaseemme. Työnkuvaasi kuuluu lattialämmitysjärjestelmien kokoonpanoa, käyttövesiputkistojen ja -kalusteiden asennustöitä sekä ilmanvaihtokoneen ja -kanaviston asennustyötä. Työ on kaksivuorotyötä.

Toivomme hakijalta kokemusta putkiasentajan tehtävistä talotekniikan parissa sekä työn edellyttämää oma-aloitteisuutta. Rakentamiseen liittyvä osaaminen katsotaan kokonaisuudessaan eduksi, koska työnkuva saattaa toisinaan sisältää myös rakentamiseen vahvemmin liittyviä työtehtäviä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen lisäksi nykyaikaiset työskentelyolosuhteet ja paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, työyhteisön vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lisätietoja tehtävistä antaa Siklaelementit Oy:n tehtaanjohtaja Matti Kämäräinen, puh. 040 772 0950.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään hetimiten. Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

 

Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa – tervetuloa joukkoomme!

Sikla on valtakunnallinen rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy ja taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 114 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 150 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai