fbpx

Projekti-insinööri koulu- ja toimitilarakentamiseen

Tehtäväkuvaus

Siklatilat Oy hakee projekti-insinöörejä koulu- ja toimitilarakentamiseen. Vastaat sinulle nimettyjen kohteiden projektinhoidosta ja tarvittavista selvityksistä, hankinnoista, liittymätilauksista sekä laadunvarmistuksesta tuotannon ja suunnittelun osalta. Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (DI, RI tai RKM) sekä kokemusta rakennusprojektien hallinnasta. Lopullinen toimenkuva sinulle sopivine painopisteineen räätälöidään tehtäväkohtaisesti. Voit työskennellä Tupoksen tai Lempäälän toimipisteistämme käsin.

Toivomme hakijalta innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, työyhteisön vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lisätietoja tehtävästä saat Siklan konsernijohtaja Janne Niemiseltä, puh. 044 534 0543.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti alla olevan lomakkeen kautta.

 

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy ja taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 90 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 240 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai