fbpx

Monitoimityökunta Ouluun

Tehtäväkuvaus

Siklatilat Oy hakee monitoimityökuntaa Oulun keskustassa kesällä 2019 alkavalle asuinkerrostalotyömaalle tekemään kohteen paikallavalutyöt ja betonielementtien asennustyöt. Luotettava, kokenut ja yhteistyöhön kykenevä porukka sopii erinomaisesti rakentamaan Sikla-kotien merkkipaalua Oulun keskustaan. Työkunnan sopiva koko on 6-8 henkilöä. Edellytämme kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme Siklan henkilöstöedut, kilpailukykyisen palkkauksen ja vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki sekä mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Lisätietoja antaa työpäällikkö Jari Mäki-Penttilä, puh. 040 519 0058.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti alla olevan lomakkeen kautta.

 

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy ja taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 90 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 240 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!

 

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai