fbpx

LVI-projektipäällikkö Vantaalle tai Tampereelle

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle rakentamaan kutsuvia koteja ja toimivia tiloja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojen käyttäjät ovat toimintamme keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia. Taloteknisistä töistä pitävät konsernissamme huolta alan rautaiset ammattilaiset – liity sinäkin joukkoomme!

Siklatilat Oy hakee dynaamiseen ja kehittyvään työyhteisöön Vantaalle tai Tampereelle yhteistyökykyistä ja itsenäiseen työhön kykenevää LVI-projektipäällikköä. Organisointitaitoisena ammattilaisena pääset ohjaamaan erikseen nimettyjen kohteiden LVIA-töitä Etelä-Suomen alueella.  Työssäsi olet motivoitunut kehittämään toimintamme laatua ja tehokkuutta ja olet myös avoimesti kiinnostunut LVI-alan uusista järjestelmistä ja menetelmistä. Toivomme sinulta LVI-alan koulutusta sekä työkokemusta LVI-töiden työnjohtamisesta ja asennusvalvonnasta – asennuskokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme työntekijöillemme Siklan henkilöstöedut, kilpailukykyisen palkkauksen ja vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki sekä mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Mukavat työkaverit tulevat vielä kaupan päälle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sikla-konsernin talotekniikkapäällikkö Panu Kotilainen, puh. 040 537 6870.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta mahdollisimman pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

 

Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa – tervetuloa joukkoomme!

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy ja taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 114 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 160 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.