fbpx

LVI-projektipäällikkö Ouluun

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle rakentamaan tiloja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojemme käyttäjät ovat kaiken keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Siklatilat Oy hakee dynaamiseen ja kehittyvään työyhteisöön yhteistyökykyistä ja itsenäiseen työhön kykenevää LVI-projektipäällikköä. Organisointitaitoisena ammattilaisena pääset ohjaamaan erikseen nimettyjen kohteiden LVIA-töitä Pohjois-Suomen alueella.  Työssäsi olet motivoitunut kehittämään toimintamme laatua ja tehokkuutta, ja olet myös avoimesti kiinnostunut LVI-alan uusista järjestelmistä ja menetelmistä. Toivomme sinulta LVI-alan koulutusta sekä työkokemusta LVI-töiden työnjohtamisesta ja -asennusvalvonnasta. Asennuskokemus on eduksi. Työskentelet uudella pääkonttorillamme Tupoksessa Oulun kyljessä.

Tarjoamme työntekijöillemme Siklan henkilöstöedut, kilpailukykyisen palkkauksen ja vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki sekä mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lisätietoja tehtävästä saat talotekniikkapäällikkö Panu Kotilaiselta, puh. 040 537 6870.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian alla olevan lomakkeen kautta.

 

Siklalaiset tunnetaan maailmalla hyvinä tyyppeinä, rakentamisen ja talotekniikan asiantuntijoina sekä ihmisinä, joiden kanssa on helppo toimia. Haluamme, että työntekijämme ovat motivoituneita ja heillä on hyvä olla – niin työssä kuin vapaallakin. Siksi noudatamme ”oikea ihminen oikeaan työhön” -ajattelumallia, olemme avoimia, pidämme hierarkiat matalina ja ovet avoinna kaikille. Haluamme olla työntekijöillemme sopiva kumppani, joka tuo arkeen iloa ja voimaa. Työntekijälupauksemme kuuluukin ”Tehty sulle”. Tervetuloa joukkoomme!

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, esivalmistetehdas Siklaelementit Oy ja hallintopalveluita tuottava konsernin emoyhtiö Sikla Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 114 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 150 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.