fbpx

Laskentainsinööri Ouluun

Tehtäväkuvaus

Siklatilat Oy hakee laskentainsinööriä Siklan pääkonttorille Tupokseen, Oulun välittömään läheisyyteen.

Laskentainsinöörin pääasiallisena tehtävänä on KVR-urakkatarjousten laskeminen sekä kustannustiedon tuottaminen hankekehitystiimille ja tuotantoon.

Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkkauksen, Siklan henkilöstöedut ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki ja mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Innovatiivinen ja kehitysmyönteinen asenne katsotaan hakijan eduksi. Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan asiasta lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa laskentajohtaja Hannu Kaikkonen, puh. 040 769 1559.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta mahdollisimman pikaisesti, sillä haastattelut käynnistetään hetimiten. Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

 

Kysyimme kymmeniltä siklalaisilta, millaista meillä on olla töissä. Vastauksista nousi esiin yksi lause, joka kiteytti työntekijöidemme ajatukset: Meillä on töissä mukavanrohkea tekemisen meininki. Tätä meininkiä haluamme ylläpitää myös tulevaisuudessa – tervetuloa joukkoomme!

Sikla on valtakunnallinen rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy ja taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 114 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 160 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai