fbpx

IT-tukihenkilö Ouluun

Tehtäväkuvaus

Tule Siklalle rakentamaan kutsuvia koteja ja toimivia tiloja, jotka on Tehty sulle! Meillä tilojen käyttäjät ovat toiminnan keskiössä ja haluammekin tuottaa heille yhä parempia käyttäjäkokemuksia.

Haemme tietohallintoon lisää vahvistusta

IT-TUKIHENKILÖ

Löytyykö sinulta kokemusta IT-infran ylläpito-, tuki- ja vianselvitystehtävistä? Haemme Sikla Oy:n tietohallintoon monipuolisten IT-tuen tehtävien hoitajaksi IT-tukihenkilöä.

Toivomme sinulta:
– Kokemusta IT-tuesta ja ylläpidosta.
– Kokemusta Windows-työasemaympäristöstä, servereistä ja AD-käyttäjähallinnasta.
– Valmiuksia suorittaa itsenäisesti ja oma-aloitteisesti vaatia IT-tuen asiantuntijatehtäviä.
– Kykyä tehdä vianmäärityksiä puhelimitse.
– Palveluasennetta, selkää kirjallista ja suullista kommunikaatiota suomen kielellä.
– Mahdollisuutta matkustaa työmaillemme Suomessa.
– Kiinnostusta osallistua järjestelmä- ja prosessikehitystyöhön.

Asenne ratkaisee!

Tarjoamme vakituisen työsuhteen lisäksi nykyaikaiset työskentelyolosuhteet ja paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, Siklan henkilöstöedut ja työyhteisön vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Vakituinen työpisteesi sijaitsee Siklan pääkonttorilla Tupoksessa Oulun kyljessä ja tehtävääsi sisältyy myös matkustamista. Lisätietoja tehtävästä antaa järjestelmäasiantuntija Sami Tissari, puh. 040 551 9779.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan hakulomakkeen kautta mahdollisimman pikaisesti. Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Siklalaiset tunnetaan maailmalla hyvinä tyyppeinä, rakentamisen ja talotekniikan asiantuntijoina sekä ihmisinä, joiden kanssa on helppo toimia. Haluamme, että työntekijämme ovat motivoituneita ja heillä on hyvä olla – niin työssä kuin vapaallakin. Siksi noudatamme oikea ihminen oikeaan työhön -ajattelumallia, olemme avoimia, pidämme hierarkiat matalina ja ovet avoinna kaikille. Haluamme olla työntekijöillemme sopiva kumppani, joka tuo arkeen iloa ja voimaa. Työntekijälupauksemme kuuluukin ”Tehty sulle”. Tervetuloa joukkoomme!

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, esivalmistetehdas Siklaelementit Oy ja hallintopalveluita tuottava konsernin emoyhtiö Sikla Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 114 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 150 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Lähetä hakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 10 MB.