fbpx
Uutiset

Reeta Moilanen voitti Siklan taloarvonnan

Siklan taloarvonnan on voittanut oululainen Reeta Moilanen. Onnea!

Voittaja julkistettiin lauantaina 14.4.2018 klo 12 Kevätmessujen Gigantti-lavalla. Palkinnon jakoi Siklatalot Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Mällinen.

– Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille – teitä oli paljon! Arvontaan osallistuminen edellytti muutamaan helppoon kysymykseen vastaamista. Suuren osallistujamäärän vuoksi kaikkien vastausten läpikäyminen vie aikaa, mutta olemme saaneet hyvän läpileikkauksen omakotitalosta haaveilevista ihmisistä ja heidän ajatuksistaan. Ihmisillä on kova halu asua omakoti- tai paritalossa lähellä nykyistä asuinaluettaan.

– Siklan palveluihin kuuluu, että meiltä saa kodin, vaikka ei omistakaan tonttia. Haemme tarvittaessa asiakkaillemme tontin ja rakennamme sille asiakkaamme haluaman talon. Hoidamme kaiken rakennusluvista, liittymistä ja pohjatöistä viimeiseen listaan saakka. Asiakkaamme saa valita itse sisustusmateriaalit ja kalusteet sekä teettää kodistaan sen näköisen kuin haluaa, kertoi Mällinen.

Voittaja Reeta Moilanen perheineen oli saapunut julkistamistilaisuuteen Oulusta asti. Hän oli saanut tietää voitostaan jo aiemmin. ”Ei tätä usko todeksi”, totesi Reeta ja kertoi, että voiton salassa pitäminen tähän asti oli ollut vaikeaa.

Katso videolta, millaiset olivat ensireaktiot, kun hän kuuli ilouutisen. Videon pääset katsomaan tästä.

Jatkoa on luvassa! Voit seurata nettisivuiltamme ja some-kanavistamme Reetan perheen tarinaa kohti ikiomaa, Siklan rakentamaa kotia.

Siklan taloarvonnan voittaja julkistettiin Kevätmessuilla huhtikuussa 2018