fbpx
Sikla

Yhtiömuotoiset kodit

Siklan rakentamat erillistalo-, kerrostalo-, rivitalo- ja luhtitaloyhtiöt tunnistaa tyylikkäästä kokonaisuudesta sekä kauniista ja käytännöllisistä yksityiskohdista. Rakennamme asuntoja, joiden neliöt on suunniteltu tekemään arjesta hitusen mukavampaa, stressittömämpää ja helpompaa. Kotien suunnittelussa hyödynnämme tekemiemme käyttäjätutkimusten antamaa tärkeää tietoa.

Kirsi Malm, Asunto Oy Espoon Samettikukan asukas

”Ollaan nyt asuttu tässä neljä kuukautta, ja edelleen joka päivä huokailen onnellisena, että kaikki on just niin kuin halutaan. Olen tosi tyytyväinen.”

Asuimme Floridassa vuosina 2015-2016 ja Suomeen tulon jälkeen alettiin katsella uutta kotia. Vuoden ajan etsittiin, sitten löydettiin tämä koti. Toinen vuosi seurattiin talon valmistumista. Yksi iso valtti tämän kodin valinnassa oli se, että tähän pääsi tekemään muutoksia ja valitsemaan itse materiaaleja. Me jätettiin esimerkiksi yksi väliseinä rakentamatta – menetettiin yksi makkari, mutta saatiin tosi iso olohuone tilalle. Olohuoneeseen jätettiin kuitenkin makkarin peililiukuovelliset kaapit. Niiden sisään tullaan rakentamaan kotitoimisto, jonka saa vedettyä kaapista ulos. Haluttiin kotiin myös coffee station, koska ollaan kaikki intohimoisia kahvin juojia. Nytkin, kun poika kohta tulee koulusta, niin suoraan se kävelee keittiöön kahvin keittoon.

Tämä koti on todella toiminut arjessa ja kompaktiin tilaan on saatu kaikki tarvittava. Neliöitä ei ole liikaa, mutta ne toimii ja kaikki tarvittava mahtuu. Vanhaan asuntoon ei tullut juuri auringon valoa – nyt tulee valoa sisään joka puolelta, kun ikkunat vielä yltää lattiaan saakka. Ollaan nyt asuttu tässä nyt neljä kuukautta, ja edelleen joka päivä huokailen onnellisena, että kaikki on just niin kuin halutaan. Olen tosi tyytyväinen.

Kuinka rakennamme yhtiömuotoisia koteja

Meillä on pitkä kokemus kotien rakentamisesta, ja olemme luotettava kumppani niin pienissä rakennushankkeissa, useamman kerrostalon kokonaisuuksissa kuin kaavakehityshankkeissakin. Jokainen projekti toteutetaan joustavasti ja täysin asiakkaan toiveiden mukaan tontin hankinnasta arkkitehtuuriin ja toiminnallisiin ominaisuuksiin asti. Myös sijainti, käyttötarkoitus ja käyttäjät ovat toimivan kokonaisuuden perustana – teemmehän koteja ihmisille. Asuntojemme pohjaratkaisut, kiinteät kalusteet ja pintamateriaalit tukevat tulevaisuuden asumisen trendejä.

Toimintamalli

1. Tarve

Suunnittelemme urakat asiakkaan ja kohteen käyttäjien yksilöllisten tarpeiden pohjalta, ja yhdistämme pakettiin kaiken tietomme viihtyisästä asumisesta. Lähdemme toteuttamaan kohdetta yhdessä asiakkaan kanssa.

2. Tontti

Jos tontti ei ole vielä löytynyt, autamme sen etsimisessä. Oikeaa tonttia etsitään asiakkaan argumenttien ja vaatimusten pohjalta ja otamme aina huomioon myös alueen ominaisuudet, kuten palvelujen läheisyyden ja alueen tulevaisuuden näkymät.

3. Projekti

Ammattitaitoisella suunnittelun ohjauksella karsimme turhat kustannukset ja varmistamme työn korkean laadun. Meille on tärkeää, että yhteistyö sujuu. Siksi pidämme tiukasti kiinni aikataulusta ja viestimme aktiivisesti asiakkaan kanssa projektin edistymisestä.

4. Valmis

Rakennamme kohteen viimeistelyä myöten valmiiksi, joten uudet asukkaat voivat muuttaa sisään vaikka heti kodin valmistuttua. Laadukkaasta ja terveellisestä kohteesta hyötyy myös ympäristö, sillä se tuo pitkäaikaista lisäarvoa alueelle.

Sisustusstudiolla uuden kodin ostajat pääsevät tutustumaan ihaniin pintamateriaaleihimme

Sisustusstudio

Hypistely, fiilistely ja unelmointi ovat tärkeä osa uuden kodin hankkimista. Sisustusstudio on Sikla-kodin hankkijoille siihen mitä mainioin paikka! Valittavana on useita erilaisia materiaalivaihtoehtoja jokaiseen makuun ja tyyliin.  Materiaalivaihtoehtoja päivitetään toimittajilla tarjolla olevien mallistojen mukaan säännöllisesti, ja seuraamme jatkuvasti vallalla olevia trendejä ja inspiroivia sisustustyylejä.

”Kaverit on sanoneet, että on hyvännäköinen koti. Tosi modernin näköinen.”
MARIO MALM
ASUNTO OY ESPOON SAMETTIKUKAN ASUKAS

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Yhteyshenkilö
Hannu Ala-Pässäri

Hannu Ala-Pässäri

liiketoimintajohtaja 040 094 1614