fbpx
Sikla

Pientalokodit

Olemme tehneet omakoti- ja paritalon rakennuttamisen erittäin helpoksi. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse tietää rakentamisesta mitään, sillä hoidamme halutessasi puolestasi koko rakennusprojektin aina rakennusluvan hankinnasta vastaanottotarkastukseen saakka. Meiltä voit saada talon tontteineen helposti yhdellä sopimuksella, täysin valmiiksi rakennettuna.

Henri, Espoo

"Pääsimme valmiiseen pöytään, sillä kaikki oli katsottu valmiiksi. Sikla toteutti projektin alusta loppuun."

Henri ja Anne asuvat Espoossa Siklan rakentamassa omakotitalossa. Ennen nykyistä kotiaan Henri ja Anne asuivat kerrostaloasunnossa, mutta kaipasivat omaa pihaa. Heillä ei kuitenkaan ollut tarkoitus rakentaa kokonaan uutta. ”Olen aina sanonut, etten rupea ikinä rakentamaan, koska se on niin hirveä homma. Tätä ei ajatellut rakennusprojektina, koska ostimme valmiin talon, jota ei vain vielä ostohetkellä ollut olemassa”, Henri kertoo.

Henri ja Anne ovat viihtyneet uudessa kodissaan hyvin. Pohjaratkaisu ja materiaalivalinnat ovat osoittautuneet hyviksi ja toimiviksi. Siklan kanssa asiointi oli heidän mielestään helppoa. ”Meidän kannaltamme rakennusprosessi sujui aika vaivattomasti ja huomaamattomasti. Me itseasiassa hieman yllätyimmekin siitä, kuinka hyvin tämä ratkaisu onnistui. Saimme sitä, mitä lähdimme hakemaan”, Henri kiteyttää.

Sikla Tontti+Talo

Yhä useampi asiakkaamme saa kotinsa täysin valmiiksi rakennettuna Siklan etsimälle tontille. ​​​​​​Etsimme tontin, jolle suunnittelemme tontille sopivan talon. Kun tontti+talo-kokonaisuudelle löytyy ostaja, suunnittelemme talon valmiiksi ostajien tarpeita ja toivomuksia kuunnellen.

Vapaana oleviin tontti+talo-kokonaisuuksiin pääset tutustumaan myytävistä kohteistamme.

Toimitusvaihtoehdot

Täysvalmis

Jos haluat jättää koko rakennusprojektin ammattilaisten hoidettavaksi, on Sikla Täysvalmis -koti sinulle oikea ratkaisu. Hoidamme puolestasi kaikki paperityöt sekä liittymä- ja lupa-asiat, teemme tontin raivauksen ja maatyöt sekä viimeistelemme kotisi listoja, ulkomaalauksia ja pihanurmia myöten valmiiksi. Saat valita mieleisesi pintamateriaalit ja kalustuksen laajasta valikoimasta sisustusalan ammattilaisten opastuksella.

Sikla Täysvalmis -kodilla on markkinoiden laajin toimitussisältö.

Muuttovalmis

Tämä vaihtoehto sopii sellaiselle rakentajalle, joka haluaa käyttää enemmän aikaa ja omaa työpanosta projektin koordinointiin. Muuttovalmis talopaketti on ratkaisu, jossa asiakas toteuttaa itse maatyöt, pihatyöt, rakennusluvan hakemisen, liittymäsopimukset sekä ulkomaalauksen. Lisäksi asiakas hoitaa rakennusprojektin vastuutehtävät, eli järjestää esimerkiksi vastaavan työnjohdon ja pääsuunnittelijan.

Kysy lisää muuttovalmiista >>

Sisustusvalmis

Tämä vaihtoehto on sellaiselle rakentajalle, joka haluaa toteuttaa sisustuksen itse. Asiakas hoitaa itse yllä mainitut muuttovalmiiseen toimitukseen kuuluvat vastuut, sekä hoitaa lisäksi kodin sisustuksen, eli kiintokalusteet ja kodinkoneet. Tämä toimitussisältö sisältää rakennuksen sisäpuoliset LVI– ja sähkötyöt valmiiksi asti.

Kysy lisää sisustusvalmiista >>

Voit tiedustella myyjiltämme myös räätälöityä toimitussisältöä.

Siklan talomallisto

Talomallistomme kaikki talomallit ovat muokattavissa omiin tarpeisiisi sopivaksi. Ota yhteyttä oman alueesi myyntiedustajaan! Sikla Täysvalmis -kodin saat myös omalle tontillesi.

Näin Sikla Täysvalmis -kotisi valmistuu

1. Kaupat tuli!

Suurin osa asiakkaistamme ostaa meiltä täysvalmiin tontti + talo -kokonaisuuden, johon sisältyy sekä tontti että talo täysin valmiiksi rakennettuna. Sinun kannaltasi tämä on erittäin helppo ratkaisu, sillä hoidamme kaiken yhdellä sopimuksella kuntoon.

2. Kohti rakennuslupaa

Kaupanteon jälkeen alkaa uuden täysvalmiin kotisi varsinainen suunnittelu rakennusluvan hakemista varten. Tehtävämme on huolehtia, että rakennussuunnitelmat täyttävät lain asettamat vaatimukset ja että kaikki yksityiskohdat on otettu huomioon. Huolehdimme kaikista paperitöistä ja yhteydenpidosta viranomaisten kanssa. Tukenasi on sinulle nimetty asiakaspäällikkö, jonka puoleen voit kääntyä kaikissa projektiin liittyvissä kysymyksissä.

3. Erikoissuunnittelu ja valinnat

Kun rakennuslupahakemus on jätetty käsittelyyn, on aika suunnitella täysvalmiin kotisi yksityiskohdat. Erikoissuunnitteluvaiheessa tehdään valintaoppaamme mukaisesti muun muassa keittiö-, valaistus- ja saunasuunnittelu sekä valitaan pintamateriaalit sisustussuunnittelijan opastuksella.

4. Rakennuslupa myönnetään

Rakennusluvan myöntämisen jälkeen alkaa uuden täysvalmiin kotisi rakennusvaihe. Kotisi elementit valmistetaan elementtitehtaallamme Limingassa, josta ne toimitetaan tontille pystytystä varten. Viimeistelemme kotisi sisältä ja ulkoa.

5. Tervetuloa uuteen kotiin!

Viranomais- ja vastaanottotarkastusten jälkeen saat avaimet uuteen kotiisi ja muutto voi alkaa. Onnea uuteen kotiin!

"Tämän helpompaa ei rakentaminen varmaan voi olla."
Heini ja Mika
Sikla Täysvalmis -kodin asukkaat

Tervetuloa Sikla-kotiin!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Katso täältä oman alueesi myyntiedustajat.