fbpx
Sikla

Koulut

Koulun tehtävänä on antaa parhaat mahdolliset eväät lapsille ja nuorille, jotta he voivat rakentaa hyvän tulevaisuuden itselleen ja meille kaikille. Me Siklalla rakennamme muunneltavia, uuden opetussuunnitelman mukaisia kouluja. Koulussamme jokainen lapsi voi käydä opinpolkunsa innostavassa, terveessä, turvallisessa ja kestävässä ympäristössä.

Kuinka rakennamme kouluja

Rakennamme kouluja vuokramallina tai kokonaisvastuullisena urakkana koko Suomen alueella. Ohjaamme suunnittelua ja rakentamista huolellisesti. Hyvä ja kestävä lopputulos saavutetaan, kun koulu kehitetään yhdessä käyttäjien ja parhaan kumppanuusverkoston kanssa. Suunnittelemmekin jokaisen koulun yhdessä asiakkaan ja kasvatusalan ammattilaisten kanssa ja hyödynnämme suunnittelussa käyttäjätutkimustemme antamaa tärkeää tietoa. Lopputuloksena syntyy kouluympäristö, joka on pitkäikäinen, oppimiseen kannustava ja täysin käyttäjilleen räätälöity kokonaisuus.

Kaiken toimintamme keskiössä ovat tilojemme käyttäjät. Haluamme tuottaa parempia käyttäjäkokemuksia niin oppilaille, opettajille kuin koulun muulle henkilökunnallekin. Ajattelemme palvelu- ja suunnitteluprosessissamme tilassa opiskelevia ja työskenteleviä ihmisiä – tilojemme loppukäyttäjiä. Heidän päivittäisen arkensa ja työntekonsa helpottaminen on viihtyvyyden lisäksi suunnittelussamme tärkeimmällä sijalla. Haluamme palvella tilojemme käyttäjiä hyvin ja tuottaa heille aina vain parempia käyttäjäkokemuksia. Opettajinamme toimivat meille tärkeimmät ihmiset – koulujemme käyttäjät. Siksi me kuuntelemme käyttäjiä herkällä korvalla koko rakennuksen elinkaaren ajan.

Toimintamalli

1. Tarve

Voimme auttaa kuntaa heti tarpeen syntyessä, vaikka varsinaista kilpailutusta ei ole vielä aloitettu. Voit kysyä meiltä asiantuntijan näkemystä oikeaan ratkaisuun ja laatia tarjouspyynnön sen pohjalta.

2. Kilpailutus

Sikla osallistuu kunnan tekemään palveluntarjoajien kilpailutukseen ja kokoaa asiakkaalle tarjouksen, joka vastaa täysin sekä kunnan että tilan käyttäjien tarpeita.

3. Varsinainen toteutus

Kilpailutuksen jälkeen alkaa varsinainen toteutus. Käymme läpi suunnitelman yksityiskohdat ja aloitamme yksilöllisen, terveellisen ja opetussuunnitelman mukaisen koulun rakentamisen avaimet käteen -toteutuksena.

4. Valmis

Rakennamme kohteen aina pintojen viimeistelyä myöten valmiiksi, joten käyttäjät saavat ryhtyä muuttopuuhiin heti avaimet käteen saatuaan. Laadukkaasta ja terveellisestä kohteesta hyötyy myös ympäristö, sillä se tuo pitkäaikaista lisäarvoa alueelle.

"Olemme todella tyytyväisiä! Ylikylän koulun ja päiväkodin rakennusprosessissa huomioitiin käyttäjien mielipide. Minulla ei tule mieleen mitään sellaista toivetta, mitä ei olisi pystytty toteuttamaan."
Päivi Hurtig
Ylikylän päiväkodin johtaja

Ladattavaa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Yhteyshenkilö
Koulut

Koulut