fbpx
Rakentaminen käynnissä:
Asunto Oy Vantaan Kuningas

Arkkitehdin suunnittelemia perhekoteja Vantaan Ylästöön

Asunto Oy Vantaan Kuningas

Arkkitehdin suunnittelemia perhekoteja Vantaan Ylästössä

Asunto Oy Vantaan Kuningas rakentuu kovaa vauhtia! Vielä ehdit napata ihanan asunnon kauniilta asuinalueelta kohtuuhintaan – pari kutsuvaa kotia on vielä vapaana! Asunto Oy Vantaan Kuningas rakennetaan arvostetulle Vantaan Ylästön alueelle. Rauhallisella ja kulttuurihistoriallisesti merkittävällä Ylästön alueella on upeat puitteet luonnon ystävälle. Lähellä virtaa Vantaanjoki, Haltialan kotieläintila on kuin pala suomalaista maalaismaisemaa ja Pitkäkosken luonnonsuojelualue sijaitsee vain kivenheiton päässä. Päiväkodit ja koulut ovat lähellä. Jumbon kauppakeskukseen on matkaa vain muutama kilometri ja julkiset liikenneyhteydet ovat erittäin hyvät.

Asunto Oy Vantaan Kuninkaaseen kuuluu neljä rivitaloa, joihin rakentuu 13 kutsuvaa kotia. Arkkitehdin suunnittelemat kaksikerroksiset kodit ovat varustelultaan laadukkaita. Terassi on katettu, joten kesäkalusteet ja grillit pysyvät suojassa myös talven ajan.

Asunto Oy Vantaan Kuningas

Status

Rakennustyöt käynnissä - vielä muutama koti vapaana!

Arvioitu valmistuminen

9/2019

Tyyppi

Rivitalo

Taloja

4

Asuntoja

13

Asuntotyypit

3h+kt+s, 4h+kt+s, 5h+k+s

Kerrosluku

2

Lämmitysmuoto

Maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Pysäköintipaikat

13 autokatospaikkaa, 13 pihapaikkaa

Asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin

Yhtiöön kuuluu 13 asuntoa laadukkaista kolmioista aina tilaviin viiden huoneen perheasuntoihin. Kolmiot ovat kooltaan 69,5 m2, nelikot 83 m2 ja viisikot peräti 110 m2. Yhtiössä on jokaiselle asunnolle sekä katoksellinen autopaikka että pihapaikka.

Yhtiössä on huoneistokohtainen puolilämmin irtainvarasto. Talojen edustalta löytyy myös leikkialue lapsille.

Yksilöllinen koti omavalintaisilla materiaaleilla

Asunto Oy Vantaan Kuninkaan yksilölliset kodit toteutetaan omien valintojesi mukaisesti. Voit itse koota mieleisesi sisustuksen laadukkaista materiaaleista – materiaalivaihtoehdot löydät Sisusta-oppaastamme. Sisusta-oppaaseen on koottu laaja valikoima materiaaleja aina keittiökaapeista kylpyhuoneen laattoihin. Haluatko kotisi henkivän linjakasta moderniutta vai boheemimpaa tyyliä? Oppaan avulla sinun on helppo valita mieleisesi materiaalit omaan, uuteen kotiisi. Suosikkimateriaalit, lempivärit ja huolelliset yksityiskohdat tekevät kodista juuri sinun näköisesi. Koska yhtiön lämmitysmuotona on maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä, ei huoneistoihin tarvitse asentaa pattereita. Näin ollen sisustaminenkin on helpompaa ja mukavampaa!

Ekologisuutta unohtamatta

Lämmitysmuotona Asunto Oy Vantaan Kuninkaassa on energiatehokas maalämpö ja lämmönjakona miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Käyttömukavuuden lisäksi huomioimme taloteknisten ratkaisujen valinnassa sekä energiatehokkuuden että ympäristöystävällisyyden. Jokaisessa huoneistossa onkin huoneistokohtainen sähkön ja veden mittaus, joten omaa kulutustaan on helppo seurata ja mukauttaa.

Kohdetta myy

Remax
Petri Moilanen
puh. 0500 552 282
petri.moilanen@remax.fi

Sijainti

Sienikuja 2
01690 Vantaa

Katso Google Mapsissa