fbpx
Rakentaminen käynnissä:
Asunto Oy Oulun Timantti

Valossa kylpeviä, laadukkaita kerrostaloasuntoja Oulun ydinkeskustassa

Asunto Oy Oulun Timantti

Valossa kylpeviä, laadukkaita kerrostaloasuntoja

Vielä ehdit napata unelmiesi kodin Oulun Timantista! Oletko haaveillut avarasta, ilmavasta, jopa kaksikerroksisesta kerrostalokodista? Nyt se on totta! Sinulla on mahdollisuus asua upeassa, halutessasi jopa kaksikerroksisessa kerrostalokodissa aivan kaupungin ytimessä. Asunto Oy Oulun Timantti tarjoaa asukkaalleen avaruutta, valoisuutta ja tilaa hengittää. Moderni rakennus kylpee luonnonvalossa, sillä asunnoissa on suuret, lattiaan saakka yltävät ikkunat, joista avautuu näkymät Oulun keskustaan. Avarapohjaisissa kodeissa valo kulkee kauniisti läpi asunnon. 7-kerroksinen, moderni rakennus näyttäytyy Oulun kaupunkikuvassa uniikkina maamerkkinä puuverhoituine kattokerroksineen.

Timantin malliasunto on nyt valmis! Varaa yksityisesittelyaika Annelta: Anne Mehtälä, puh. 044 454 0316, anne.mehtala@sikla.fi

Asunto Oy Oulun Timantti

Status

Rakenteilla

Arvioitu valmistuminen

Kevät 2021

Tyyppi

Kerrostalo

Taloja

2

Asuntoja

83

Asuntotyypit

1h+kt, 2h+kt, 2h+kt+s, 3h+kt, 3h+kt+s, 4h+kt+s

Kerrosluku

7

Lämmitysmuoto

Kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Pysäköintipaikat

28 + 2 moottoripyöräpaikkaa

Asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin

Oulun Timantti tarjoaa koteja erilaisille asukkaille ja erilaisiin elämäntilanteisiin, sillä taloon on suunniteltu koteja niin pienempään kuin suurempaankin tilantarpeeseen. Pienimmät kodit soveltuvat hienosti esimerkiksi opiskelijan ensikodiksi ja suurempiin huoneistoihin mahtuu asumaan isompikin perhe. Lämmitysmuotona Oulun Timantissa on kaukolämpö ja kodit on varustettu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Pattereita asunnoissa ei siis tarvita, mikä helpottaa sisustuksen suunnittelua.

Katso kohteen pohjakuvat tästä.

Asuntokohtaiset irtaimistovarastot sijaitsevat talon kellarissa. Piha-alueella on leikkipaikka talon lapsille. Keskustasijainnin hyötyjen maksimoimiseksi Oulun Timantin suunnittelussa on panostettu turvallisuuteen. Aidatulla sisäpihalla on pienempien lasten turvallista leikkiä, ja koululaisten on helppo noutaa pyörä katoksesta aamulla kouluun lähtiessä.

Sekä auto että kuljettaja kiittävät

Asunto Oy Oulun Timantissa sekä auto että kuljettaja saavat nauttia oman parkkihallin tuomista hyödyistä. Lämmin talli keskellä talven paukkupakkasia tai syksyn loskakelejä ilahduttaa mieltä kummasti. Ja jotta kaikki olisi vieläkin helpompaa, nousee  autohallista hissi suoraan asuinkerroksiin. Autot kulkevat halliin autohissillä. Lisäksi talon katukerrokseen rakentuu nosto-ovella varustettuja autotalleja.

Autopaikat myydään erillisinä osakkeina.

Lähellä kaikkea tärkeää

Asunto Oy Oulun Timantti rakentuu aivan Oulun ydinkeskustaan, suositun ostoskadun, Isokadun varteen. Heti Asunto Oy Oulun Timantin ulko-ovelta avautuu koko kaupungin palvelutarjonta ravintoloineen, kahviloineen, palveluineen ja kulttuuritapahtumineen. Arkeesi ilmaantuu kuin huomaamatta lisää tunteja, kun tarvitsemasi palvelut löytyvät kävelyetäisyyden päästä! Vaikka Oulun Timantti sijaitsee aivan ydinkeskustassa, pääset muutamassa minuutissa Ainolanpuistoon tai Franzenin puistoon luonnon keskelle. Myös Pikisaaren rauhaan kävelet tai pyöräilet hetkessä. Pelaatko itse vai oletko mieluummin yleisössä? Raatin urheilustadionille on ainoastaan kilometrin hölkkämatka.

Kohdetta myy

Anne Mehtälä
asuntomyyjä
puh. 044 454 0316
anne.mehtala@sikla.fi

Tutustu Oulun Timantin asuntoon A33

Asunto B43

Sijainti

Heikinkatu 6
90100 Oulu

Katso Google Mapsissa

Aloitetaan tulevaisuuden rakentaminen nyt

Ota yhteyttä
Lisätietoa kohteesta
Hannu Ala-Pässäri

Hannu Ala-Pässäri

liiketoimintajohtaja, Lempäälä 040 094 1614