fbpx
Rakentaminen käynnissä:
Asunto Oy Järvenpään Ainon Puutarha

Laadukas rivitaloyhtiö innokkaille viherpeukaloille

Asunto Oy Järvenpään Ainon puutarha

Laadukas rivitaloyhtiö innokkaille viherpeukaloille

Asunto Oy Järvenpään Ainon puutarha rakentuu kovaa vauhtia – vielä ehdit napata ihanan asunnon kauniilta asuinalueelta kohtuuhintaan! Asunto Oy Järvenpään Ainon puutarha rakennetaan Lepolan entisen maaseutuopiston maisemiin, kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen miljööseen. Lepolan alue sijatsee välittömästi Järvenpään keskustan eteläpuolella, Tuusulanjärven rannalla. Ainolan junaseisakkeelle on Ainon puutarhan kodeista matkaa noin kilometri. Yhtiön piha-alue on suunniteltu viihtyisäksi ja luonnonläheiseksi kokonaisuudeksi. Lapsille on leikkitilaa ja viderpeukaloille yhteisviljelypalstaa ja marjapensaita.

Asunto Oy Järvenpään Ainon puutarhaan kuuluu 27 asuntoa. Asuntoja on moneen eri tarpeeseen – voit esimerkiksi valita, haluatko asua yksi- vai kaksikerroksisessa kodissa. Erilaiset perhekoot ja erilaiset tarpeet on huomioitu näiden kotien suunnittelussa tarkoin. Lämmitysmuotona kodeissa on yhtiömuotoinen kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Asunto Oy Järvenpään Ainon Puutarha

Status

Rakentaminen käynnissä

Arvioitu valmistuminen

31.12.2020

Tyyppi

Rivitalo

Asuntoja

27

Asuntotyypit

3h+kt+s, 4h+kt+s, 5h+kt+s

Kerrosluku

1/2

Lämmitysmuoto

Kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Pysäköintipaikat

27

Asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin

Asnto Oy Järvenpään Ainon puutarhaan kuuluu 27 asuntoa kolmioista viiden huoneen koteihin. Yhtiöön rakentuu yksitasoisia, kompakteja kolmioita, yksitasoisia, muuntautumiskykyisiä 3-4 huoneen ja 4-5 huoneen koteja sekä kaksikerroksisia neljän ja viiden huoneen koteja älykäillä pohjaratkaisuilla. Autoille on sekä autokatos- että pihapaikkoja.

3h+kt+s 4 kpl 60 m2
4h+kt+s 4 kpl 75 m2
4h+kt+s 8 kpl 83 m2
3h+kt+s 2 kpl 84 m2
5h+kt+s 2 kpl 95 m2
5h+kt+s 7 kpl 106 m2

Jokaiseen huoneistoon kuuluu oma lämmin varasto. Yhtiöllä on lisäksi talovarasto, pyörävarasto, tekninen tila ja jätehuone.

Yksilöllinen koti omavalintaisilla materiaaleilla

Asunto Oy Järvenpään Ainon Puutarhan yksilölliset kodit toteutetaan omien valintojesi mukaisesti. Voit itse koota mieleisesi sisustuksen laadukkaista materiaaleista – materiaalivaihtoehdot löydät Sisusta-oppaastamme. Sisusta-oppaaseen on koottu laaja valikoima materiaaleja aina keittiökaapeista kylpyhuoneen laattoihin. Haluatko kotisi henkivän linjakasta moderniutta vai boheemimpaa tyyliä? Oppaan avulla sinun on helppo valita mieleisesi materiaalit omaan, uuteen kotiisi. Suosikkimateriaalit, lempivärit ja huolelliset yksityiskohdat tekevät kodista juuri sinun näköisesi.

Kohdetta myy

Remax Asuntokulma Oy

Nina Schönberg
puh. 045 615 3435
nina.schonberg@remax.fi

Katja Sarkama
puh. 045 133 0708
katja.sarkama@remax.fi

Sijainti

Lehtorinkatu 1
04400 Järvenpää

Katso Google Mapsissa

Aloitetaan tulevaisuuden rakentaminen nyt

Ota yhteyttä
Lisätietoa kohteesta
Hannu Ala-Pässäri

Hannu Ala-Pässäri

liiketoimintajohtaja, Lempäälä 040 094 1614