fbpx
Rakentaminen käynnissä:
Asunto Oy Järvenpään Ainon Kampus

Moderni, selkeä ja tumma rivitalomiljöö

Asunto Oy Järvenpään Ainon Kampus

Helppoa asumista yksitasoisissa ja tilavissa kodeissa

Nämä kutsuvat kodit on myyty! Lepolan entisen maaseutuopiston maisemat ovat Järvenpään kulttuurihistoriallisesti arvokkainta miljöötä. Lepola sijaitsee välittömästi Järvenpään keskustan eteläpuolella, Tuusulanjärven rannan kulttuurimaisemassa. Ainolan junaseisakkeelle on Ainon Kampuksen kodeista matkaa noin kilometri. Junalla nopea yhteys Helsingin ja Riihimäen suuntaan, autolla olet hetkessä Tuusulanväyllällä tai Helsinki-Lahti-moottoritiellä. Uuden taloyhtiön ympärillä avautuvat loistavat ulkoilumaastot ja liikuntamahdollisuudet.

Ainon Kampuksen kutsuvat kodit rakennetaan puurakenteisista suurelementeistä. Yhtiö liitetään kaukolämpöön ja lämmönjakotapana on asumismukavuutta lisäävä vesikiertoinen lattialämmitys. Kaikissa asunnoissa on erillinen asuntokohtainen ilmanvaihtojärjestelmä sekä sähkö- ja vesimittari. Omaa energiankulutustaan on siis helppo seurata ja kontrolloida. Asunnot varustetaan kuitutietoliikennekaapeloinnilla, joka sisältää maksuttomat TV-kanavat sekä asuntokohtaisen 10 Mb internetliittymän.

Asunto Oy Järvenpään Ainon Kampus

Status

Myyty

Arvioitu valmistuminen

Kevät 2021

Tyyppi

Rivitalo

Taloja

4

Asuntoja

12

Asuntotyypit

2h+k+s, 3-4h+k+s

Kerrosluku

1

Lämmitysmuoto

Kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Pysäköintipaikat

19

Tilaa temmeltää

Asunto Oy Järvenpään Ainon Kampukseen kuuluu neljä rivitaloa ja asuntoja yhtiössä on yhteensä 12. Isommissa kodeissa on joko kaksi tai kolme makuuhuonetta – voit itse valita, tuleeko kotiisi suuri olohuone vai kolmas makuuhuone. Tilaa suuremmissa asunnoissa on 79 neliön verran. Myös yhtiöön rakentuvat kaksiot ovat reilun kokoisia, 53-neliöisiä. Sähkötolpalliset autopaikat ovat erikseen ostettavissa hintaan 1000 €/kpl.

Jokaiseen huoneistoon kuuluu oma lämmin varasto sekä katettu terassi.

Yksilöllinen koti omavalintaisilla materiaaleilla

Asunto Oy Järvenpään Ainon Kampuksen yksilölliset kodit toteutetaan omien valintojesi mukaisesti. Voit koota mieleisesi sisustuksen laadukkaista materiaaleista – materiaalivaihtoehdot löydät Sisusta-oppaastamme. Sisusta-oppaaseen on koottu laaja valikoima materiaaleja aina keittiökaapeista kylpyhuoneen laattoihin. Haluatko kotisi henkivän linjakasta moderniutta vai boheemimpaa tyyliä? Oppaan avulla sinun on helppo valita mieleisesi materiaalit omaan, uuteen kotiisi. Suosikkimateriaalit, lempivärit ja huolelliset yksityiskohdat tekevät kodista juuri sinun näköisesi.

Kohdetta myy

Remax

Katja Sarkama
puh. 045 133 0708
puh. 0400 343 314
katja.sarkama@remax.fi

Nina Schönberg
puh. 045 615 3435
puh. 0400 343 314
nina.schonberg@remax.fi

Sijainti

Maamiehenkatu 2
04400 Järvenpää

Katso Google Mapsissa

Aloitetaan tulevaisuuden rakentaminen nyt

Ota yhteyttä
Lisätietoa kohteesta
Hannu Ala-Pässäri

Hannu Ala-Pässäri

liiketoimintajohtaja, Lempäälä 040 094 1614