fbpx
Rakentaminen käynnissä:
Asunto Oy Espoon Kielo

Arkkitehdin suunnittelemia yksitasoisia koteja Espoon Kurttilaan

Asunto Oy Espoon Kielo

Arkkitehdin suunnittelemia yksitasoisia koteja Espoon Kurttilaan

Asunto Oy Espoon Kielo rakentuu kovaa vauhtia! Vielä ehdit napata ihanan asunnon kauniilta asuinalueelta – pari kutsuvaa kotia on vielä vapaana! Asunto Oy Espoon Kielo rakennetaan suositulle Kurttilan pientaloalueelle. Kurttila on Espoon uusi kaupunginosa, jossa yhdistyy luonnon ja meren läheisyys, laadukas arkkitehtuuri, ekologisuus, uusimmat tekniset ratkaisut ja pikkukaupunkimaisuus. Luonnon helmaan pääsee pujahtamaan suoraan kotiovelta, ja Kurttilassa voit monin paikoin aistia maalaistunnelmaa ja historiaa. Auringon kultaamat peltokaistaleet, kapeahkot hiekkatiet, koristeelliset vanhat rakennukset ja koivikkometsät kuuluvat pidetyn asuinalueen idylliin. Saunalahden palvelut, kuten koulu, päiväkodit ja kaupat, ovat lähellä. Myös lähettyvillä kulkeva rantaraitti uimarantoineen luo loistavat mahdollisuudet luonnosta ja liikunnasta nauttimiseen. Luonnonläheisyydestä ja rauhallisuudesta huolimatta Helsingin keskustaan on matkaa alle puoli tuntia.

Yhtiöön kuuluu kuusi paritaloasuntoa. Arkkitehdin suunnittelemat yksikerroksiset kodit ovat varustelultaan laadukkaita. Lämmitysmuotona on yhtiömuotoinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Yksilölliset kodit toteutetaan asukkaiden valintojen mukaisesti. Pääset itse vaikuttamaan kaluste- ja sisustusmateriaaleihin ammattilaisten avustuksella. Näin kodistasi tulee juuri sinun näköisesi.

Asunto Oy Espoon Kielo

Status

Juuri valmistumassa - vielä muutama koti vapaana!

Arvioitu valmistuminen

2019

Tyyppi

Paritalo

Taloja

6

Asuntoja

12

Asuntotyypit

3h+kt+s, 4h+kt+s

Kerrosluku

1

Lämmitysmuoto

Maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Pysäköintipaikat

24

Asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin

Yhtiöön kuuluu 12 asuntoa – toimivia kolmioita tilavia neljän huoneen perheasuntoja. Kolmiot ovat kooltaan 60-75 m2 ja neliöt 90 m2. Yhtiössä on 24 autopaikkaa – jokaisella asunnolla on yksi autokatospaikka ja yksi pihapaikka.

Jokaisen huoneiston yhteydessä on huoneistokohtainen varasto. Lisäksi piha-alueella on leikkipaikka talon lapsille.

Yksilöllinen koti omavalintaisilla materiaaleilla

Asunto Oy Espoon Kielon yksilölliset kodit toteutetaan omien valintojesi mukaisesti. Voit itse koota mieleisesi sisustuksen laadukkaista materiaaleista – materiaalivaihtoehdot löydät Sisusta-oppaastamme. Sisusta-oppaaseen on koottu laaja valikoima materiaaleja aina keittiökaapeista kylpyhuoneen laattoihin. Haluatko kotisi henkivän linjakasta moderniutta vai boheemimpaa tyyliä? Oppaan avulla sinun on helppo valita mieleisesi materiaalit omaan, uuteen kotiisi. Suosikkimateriaalit, lempivärit ja huolelliset yksityiskohdat tekevät kodista juuri sinun näköisesi.

Kohdetta myy

PTM House LKV

Pekka Minkkinen
puh. 0400 502 495
pekka.minkkinen@ptmhouse.fi

Sirkku Qvickström
puh. 045 196 5686
sirkku.qvickstrom@ptmhouse.fi

Sijainti

Mäkituvankuja 6
02780 Espoo

Katso Google Mapsissa