fbpx
Rakentaminen käynnissä:
Asunto Oy Espoon Briljantti

Upeita paritalokoteja aurinkoiselle tontille Espoon Kurttilaan

Asunto Oy Espoon Briljantti

Avaria ja moderneja paritalokoteja Espoon Kurttilaan

Asunto Oy Espoon Briljantti rakentuu kovaa vauhtia – vielä ehdit napata ihanan asunnon kauniilta asuinalueelta ! Nauti laadukkaasta paritaloasumisesta Espoon Kurttilan ihastuttavissa maisemissa, leppoisassa uusien kotien korttelissa. Kehittyvän Kurttilan vehreys ja ulkoilureitit värittävät pääosin pientalovaltaista aluetta, silti kaikki arjessa tarvittavat peruspalvelut ruokakaupoista päiväkoteihin ja kouluihin löytyvät sopivalta etäisyydeltä naapurikaupunginosista; Kauklahdesta, Vanttilasta, Saunalahdesta ja Kivenlahdesta. Julkisen liikenteen yhteydet Kurttilaan ovat sujuvat ja kotikorttelista ajaa omalla autolla vain muutamassa minuutissa Kehä III:lle tai Länsiväylälle ja siitä eteenpäin eri puolille pääkaupunkiseutua.

Asunto Oy Espoon Briljantin kolmen ja viiden huoneen kodit asettuvat tontin itäiseen laitaan. Jokaisen kodin edustalta avautuu oma pihamaa ja sisäänvedetty terassi, joka on kesälämpimillä kuin lokoisa lisähuone. Taloissa on runsaasti ikkunapinta-alaa ja erikorkuisten kattotasojen antamaa ilmeikkyyttä. Huonekorkeus on noin 3,5-4 metriä. Jokaisessa kodissa oleskelun rentona keskipisteenä on avara ja korkea keittiö-olohuone-tila. Tilaan johtavat eteisen suunnalta kauniit väliportaat. Huoneen väljyyttä ja hengittävyyttä lisäävät paitsi huonekorkeus myös isot, lattiaan saakka ulottuvat ikkunat, joiden kautta kaunis pihanäkymä kiinnittyy osaksi asumista. Yhtiön neljän huoneen kodit asettuvat tontin läntiseen reunaan. Eteisestä astutaan keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostamaan avoimeen ja valoisaan tilaan, jossa isäntäväen on mukava viettää yhteistä aikaa. Lähes lattiaan saakka ulottuva ikkunarivistö moninkertaistaa valon määrän ja modernin virtaviivainen valkoinen keittiö sointuu kauniisti kokonaisuuteen. Kesäisin elämä levittäytyy talon edessä sijaitsevalle puuterassille ja omalle leppoisalle pihamaalle. Kotien kaikki tilat ovat optimaalisessa suhteessa toisiinsa. Kolmesta makuuhuoneesta suurimman yhteydessä on vaatehuone, joka tuo runsaasti lisää tilaa säilytykseen. Runsas ikkunapinta-ala huoneesta toiseen antaa valolle väylän lainehtia läpi talon. Turhia tai pimeitä nurkkia ei näistä kodeista löydy.

Asunto Oy Espoon Briljantti

Status

Rakennustyöt käynnissä - vielä muutama koti vapaana!

Arvioitu valmistuminen

2/2019

Tyyppi

Paritalo

Taloja

6

Asuntoja

12

Asuntotyypit

3h+kt+s, 4h+k+s, 5h+k+s

Kerrosluku

1

Lämmitysmuoto

Maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Pysäköintipaikat

24

Avarat ja ilmeikkäät kodit

Yhtiöön kuuluu 12 asuntoa laadukkaista kolmioista aina tilaviin viiden huoneen perheasuntoihin. Kolmiot ovat kooltaan 76-78,5 m2, neliöt 95 m2 ja viiden huoneen asunnot 111-113,5 m2. Yhtiössä on yhteensä 24 autopaikkaa, joista puolet katos- ja puolet pihapaikkoja.

Jokaisella huoneistolla on tilava, viiden neliön kokoinen varasto kodin välittömässä läheisyydessä. Talojen edustalta löytyy myös leikkialue lapsille.

Helppoa ja ekologista asumista

Asunto Oy Espoon Briljantin ajattoman kauniit kodit kohoavat väljään rivistöön aurinkoiselle tontille. Tarjolla on avaria tilaratkaisuja, ilmeikkäitä yksityiskohtia ja sisustustyyliä vaativampaankin makuun. Kaiken lisäksi asunnot ovat yksitasoisia. Kaikki kodit lämpiävät edullisesti ja energiatehokkaasti maalämmöllä ja lämmönjakona on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Käyttömukavuuden lisäksi huomioimme taloteknisten ratkaisujen valinnassa sekä energiatehokkuuden että ympäristöystävällisyyden, ja jokaisessa huoneistossa onkin huoneistokohtainen sähkön ja veden mittaus, joten omaa kulutustaan on helppo seurata ja mukauttaa.

Yksilöllinen koti omavalintaisilla materiaaleilla

Asunto Oy Espoon Briljantin yksilölliset kodit toteutetaan omien valintojesi mukaisesti. Voit itse koota mieleisesi sisustuksen laadukkaista materiaaleista – materiaalivaihtoehdot löydät Sisusta-oppaastamme. Sisusta-oppaaseen on koottu laaja valikoima materiaaleja aina keittiökaapeista kylpyhuoneen laattoihin. Haluatko kotisi henkivän linjakasta moderniutta vai boheemimpaa tyyliä? Oppaan avulla sinun on helppo valita mieleisesi materiaalit omaan, uuteen kotiisi. Suosikkimateriaalit, lempivärit ja huolelliset yksityiskohdat tekevät kodista juuri sinun näköisesi.

Koska yhtiön lämmitysmuotona on maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä, ei huoneistoihin tarvitse asentaa pattereita. Näin ollen sisustaminenkin on helpompaa ja mukavampaa! Ja jotta saisit kaiken ilon irti myös kotisi suurista ikkunoista, on ikkunoihin integroitu sälekaihtimet jo hankintavaiheessa.

Kohdetta myy

PTM House LKV

Pekka Minkkinen
puh. 0400 502 495
pekka.minkkinen@ptmhouse.fi

Sirkku Qvickström
puh. 045 196 5686
sirkku.qvickstrom@ptmhouse.fi

Sijainti

Kallionalustantie 1
02780 Espoo

Katso Google Mapsissa

Aloitetaan tulevaisuuden rakentaminen nyt

Ota yhteyttä
Lisätietoa kohteesta
Esa Voutilainen

Esa Voutilainen

projektipäällikkö, matala rakentaminen, Vantaa 040 706 5217