fbpx
Rakentaminen käynnissä:
Asunto Oy Espoon Aarrekartantie

Aurinkoisia ja avaria koteja idyllisiin maisemiin Espoon Saunalahteen

Asunto Oy Espoon Aarrekartantie

Aurinkoisia ja avaria koteja idyllisiin maisemiin Espoon Saunalahteen

Varaa nyt ihana koti kauniilta asuinaluuelta kohtuuhintaan! Saunalahden palveluiden tuntumaan rakennetaan kutsuvia koteja aurinkoiselle ja avaralle tontille. Asunto Oy Espoon Aarrekartantiellä pääset nauttimaan idyllisistä maalaismaisemista heti kotiovelta alkaen. Toisaalta Saunalahden peruspalvelut; kaupat, kirjasto ja koulut, ovat vain kivenheiton päässä. Merenrantaankin on matkaa alle kilometri.

Helppokulkuiset ja käytännölliset, yksikerroksiset kodit ovat varustelultaan laadukkaita, mutta silti kohtuuhintaisia. Jokaiseen kotiin kuuluu tilava takapiha ja terassi, joilla nauttia kesäpäivistä. Lämmitysmuotona kodeissa on energiatehokas maalämpö ja lämmönjakona miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Uuteen yhtiöön valmistuu kompakteja kolmioita ja isompaan tilantarpeeseen myös tehokkaita neliöitä ja viisikkoja. Paritalot rakennetaan yksitasoisiksi, joten ne soveltuvat hienosti niin lapsiperheille kuin iäkkäämmille asukkaillekin.

Asunto Oy Espoon Aarrekartantie

Status

Ennakkomarkkinoinnissa

Arvioitu valmistuminen

2020

Tyyppi

Paritalo

Taloja

6

Asuntoja

12

Asuntotyypit

3h+kt+s, 4h+kt+s, 5h+k+s

Kerrosluku

1

Lämmitysmuoto

Maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Pysäköintipaikat

24

Asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin

Asunto Oy Espoon Aarrekartantielle rakentuu yhteensä kaksitoista arkkitehdin suunnittelemaa, 60-95 neliöistä, yhden tason paritalohuoneistoa:

A1 (3h+kt+s) 60 m²
A2 (4-5h+kt+s) 95 m²
B3 (3h+kt+s)  60 m²
B4 (4-5h+kt+s) 95 m²
C5 (3h+kt+s) 60 m²
C6 (4-5h+kt+s) 95 m²
D7 (3-4h+kt+s) 75 m²
D8 (3-4h+kt+s) 75 m²
E9 (3h+kt+s) 84 m²
E10 (3h+kt+s) 84 m²
F11 (3-4h+kt+s) 75 m²
F12 (3-4h+kt+s) 75 m²

Yhtiössä on 24 autopaikkaa. Huoneiston hintaan sisältyy yksi autopaikka. Lisäksi yhtiöstä on mahdollisuus ostaa myös toinen autopaikka.

Jokaisen huoneiston yhteydessä on huoneistokohtainen, puolilämmin varasto. Lisäksi piha-alueella on leikkipaikka talon lapsille.

Yksilöllinen koti omavalintaisilla materiaaleilla

Asunto Oy Espoon Aarrekartantien yksilölliset kodit toteutetaan omien valintojesi mukaisesti. Voit itse koota mieleisesi sisustuksen laadukkaista materiaaleista – materiaalivaihtoehdot löydät Sisusta-oppaastamme. Sisusta-oppaaseen on koottu laaja valikoima materiaaleja aina keittiökaapeista kylpyhuoneen laattoihin. Haluatko kotisi henkivän linjakasta moderniutta vai boheemimpaa tyyliä? Oppaan avulla sinun on helppo valita mieleisesi materiaalit omaan, uuteen kotiisi. Suosikkimateriaalit, lempivärit ja huolelliset yksityiskohdat tekevät kodista juuri sinun näköisesi.

Kohdetta myy

Remax
Kyösti Juntunen
puh. 040 968 1882
kyosti.juntunen@remax.fi

Sijainti

Aarrekartantie 3
02780 Espoo

Katso Google Mapsissa

Aloitetaan tulevaisuuden rakentaminen nyt

Ota yhteyttä
Lisätietoa kohteesta
Hannu Ala-Pässäri

Hannu Ala-Pässäri

liiketoimintajohtaja, Lempäälä 040 094 1614