fbpx
Mietitkö tonttisi myyntiä?

Ostamme rakennuskelpoisia tontteja

Mikko Ronkainen

”Tontin myyminen Siklalle oli helppo päätös, kun tiesi että tontti menee osaksi laadukasta kokonaisuutta.”

Siklan kautta tontin myynti oli meille helppo homma. Sikla löysi tontille hyvät ostajat, jotka halusivat laadukkaan kodin hyvällä sijainnilla. Prosessi oli vaivaton ja mielestämme saimme tontista oikean hinnan.

Tarjoa tonttia

Onko sinulla vapaa tontti tai maa-alue?

Haemme jatkuvasti sopivia tontteja pientalojen, asunto-osakeyhtiöiden, toimitilojen sekä päivä- ja hoivakotien rakentamiseen. Olemme kiinnostuneita myös käyttämättömästä rakennusoikeudesta ja tonteista, joilla on purkukuntoisia rakennuksia.

Olemme luotettava kumppani tonttiasioissa, ja maksamme tontista kilpailukykyisen hinnan.

Miksi myydä pientalotontti Siklalle?

Tontin myyminen voi kuulostaa monimutkaiselta: pitäisi pohtia sopivaa myyntihintaa ja kaavoitusasioita, tehdä paljon paperitöitä ja löytää oikea ostaja. Jos olet myymässä tonttia, tarjoamme sinulle turvallisen ja helpon ratkaisun.

Se on helppoa!

Meillä rakentajana on luonnollisesti pitkä kokemus erilaisista tonteista. Tiedämme kaavamääräykset, maaperäasiat ja millaisia rakennuksia tonteille voidaan rakentaa. Hoidamme asiakirjat, suunnittelun ja myyntimateriaalin.

Ilmainen suunnittelu ja markkinointi

Meillä on hyvä näkemys eri alueiden hintatasosta, ja lopullisen hinnan määrittelemme yhdessä kanssasi. Yhteistyön alettua suunnittelemme tontille rakennukset ja hoidamme kaikki suunnittelu- ja ennakkomarkkinointikulut.

Nopeat kaupat

Myymme pientaloasiakkaillemme valmiita kokonaisuuksia, johon kuuluu sekä tontti että talo täysin valmiiksi rakennettuna. Tontin ja talon yhtäaikainen markkinointi saavuttaa suuremman ostajakunnan kuin pelkän tontin myyminen ja tuottaa yleensä nopeat kaupat.

Riskitön ja turvallinen yhteistyö

Kun tontti ja talo -kokonaisuudelle löytyy ostaja, hoidamme tarvittavat asiakirjat kuntoon. Käytämme kaupoissa julkista kaupanvahvistajaa, joka valvoo, että kauppa tapahtuu lakien ja asetusten mukaan.

Tarjoa meille tonttia

  • Kerro lisätietoa tontista (kuten rakennusoikeus, tontin tarkka sijainti)