Clicky

Yritystiedot

Sikla on rakennusalan konserni - tulevaisuuden rakentaja - joka on perustettu vuonna 2007. Konsernin syksyllä 2017 valmistunut, modernia arkkitehtuuria ja luonnonmateriaaleja kunnioittava pääkonttori sijaitsee Limingan Tupoksessa. Toimipisteitä konsernilla on lisäksi Vantaalla, Keravalla ja Lempäälässä.

Sikla-konserniin kuuluu useita yrityksiä. Siklatalot Oy on yksi Suomen suurimmista pientalotoimittajista. Siklatilat Oy on puolestaan erikoistunut asunto- ja toimitilatuotannon lisäksi koulujen sekä hoiva- ja päiväkotien rakentamiseen. Lisäksi konserniin kuuluu konserniyhtiöitä palveleva taloelementtitehdas, Siklaelementit Oy.

Sikla-konsernin toiminnan peruspilareita ovat laatu, turvallisuus ja luotettavuus sekä yksityisen että julkisen sektorin rakentamisessa. Arvojamme ovat kunnioitus, innostus ja kasvu.

Sikla-konserni työllistää suoraan yli 270 henkilöä, ja välillisesti työllistämisvaikutus ulottuu satoihin työntekijöihin. Vuonna 2018 konserni palkkasi yksiköihinsä yhteensä noin 70 uutta työntekijää. Sikla tunnetaan luotettavana kumppanina, jonka vahvuutena on sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö läpi koko ketjun suunnittelusta tuotantoon.