Clicky

Yritystiedot

Sikla on rakennus- ja talotekniikka-alan konserni - tulevaisuuden rakentaja - joka on perustettu vuonna 2007. Konsernin syksyllä 2017 valmistunut, modernia arkkitehtuuria ja luonnonmateriaaleja kunnioittava pääkonttori sijaitsee Limingan Tupoksessa. Toimipisteitä konsernilla on lisäksi Vantaalla, Lempäälässä ja Jyväskylässä.

Sikla-konserniin kuuluu useita yrityksiä. Siklatalot Oy on yksi Suomen suurimmista pientalotoimittajista. Siklatilat Oy on puolestaan erikoistunut asunto- ja toimitilatuotannon lisäksi koulujen sekä hoiva- ja päiväkotien rakentamiseen. Siklatec Oy toimittaa talotekniikkaa molempien yhtiöiden rakennuskohteisiin. Lisäksi konserniin kuuluu konserniyhtiöitä palveleva taloelementtitehdas, Siklaelementit Oy.

Sikla-konserni työllistää suoraan yli 200 henkilöä, ja välillisesti työllistämisvaikutus ulottuu satoihin työntekijöihin. Vuonna 2018 konserni arvioi palkkaavansa yksiköihinsä yhteensä yli 50 uutta työntekijää. Sikla tunnetaan luotettavana kumppanina, jonka vahvuutena on sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö läpi koko ketjun suunnittelusta tuotantoon.

Kasvava Sikla-konserni toimii vakaalla pohjalla laadukkaiden yhteistyökumppaneiden kanssa, ja sillä on korkein luottoluokitus AAA (Bisnode 2018). Konsernin budjetoitu liikevaihto vuodelle 2018 on noin 105 miljoonaa euroa. Vuonna 2017 liikevaihto oli noin 60 miljoonaa euroa.