Clicky

Palvelukoti Villa Luoto rakentuu Porin Asuntomessuille

Siklatilat Oy rakentaa kesän 2018 Asuntomessuille modernin palvelukodin, Villa Luodon. Asuntomessut järjestetään Porin Karjarannassa, Kokemäenjoen rannalla 6.7. - 5.8.2018. Villa Luoto on historian ensimmäinen Suomen Asuntomessuille rakennettava palvelukoti, ja se edustaakin nykyaikaista palvelukotirakentamista, jossa käyttäjien tarpeet on huomioitu yksityiskohtaisesti. Rakennuksessa on panostettu turvallisuuteen, ekologisuuteen ja digitaalisuuteen. Palvelukodin erikoisuuksiin kuuluu esimerkiksi dynaaminen valaistus, joka mm. auttaa muistisairaita selviämään päivittäisistä toimistaan helpommin.

Villa Luodon on suunnitellut Pave Arkkitehdit ja kohteen urakoi Siklatilat Oy. Palvelukoti rakentuu Mehiläisen käyttöön ja se on osa yhteisöllistä Virkkulankylä-konseptia.

Messualueelle kohoaa myös Siklatilojen toteuttama, viisikerroksinen, puuvaippainen kerrostalo osana Virkkulankylää. Hanke toteutuu alueen toisessa rakennusvaiheessa rakentuen pian messujen jälkeen. Asuntomessujen aikana kerrostalokohteeseen on mahdollista tutustua Villa Luodossa sekä Siklan asuntotuotannon esittelypisteellä ulkoalueella Ua5.

Tervetuloa seuraamaan Villa Luodon rakentumista!

 

Lisätietoja hoivakohteista: Perttu Aikkila, puh. 040 913 2382, perttu.aikkila@sikla.fi

Lisätietoja asuntotuotannosta: Pekka Karhumaa, puh. 045 358 8428, pekka.karhumaa@sikla.fi