Clicky

Veken Kaluste - Voittajafiilis koko rakennusprojektista!

Veken Kaluste tarvitsi liiketoiminnan voimakkaan kasvamisen vuoksi lisää varastotilaa. Siklatilat Oy rakensi 1500 neliömetriä lisää tilaa huonekaluliikkeen Ranualla sijaitsevaan logistiikkakeskukseen, ja Veken Kaluste pystyi jopa tuplaamaan varastointimääränsä.

Veken Kalusteen päätoimipaikan yhteyteen rakennettiin 1500 neliömetrin verkkokaupan logistiikkakeskus, jonka sisäkorkeus on 14 metriä. Veken Kalusteen puolesta projektista vastasi yrityksen osaomistaja Matias Ranua. Hänen oli helppo lähestyä Siklatiloja, sillä hän oli aikaisemmin hankkinut oman talonsa Siklataloilta.

– Normaalin tarjouskaupan puitteissa Siklatilat vei projektin. Heiltä oli helppo ostaa, Matias Ranua kertoo.

Rakennusprojektin aikana yhteydenpito sujui hyvin. Siklatiloilta määritettiin projektiin rakennusmestari, joka osasi vastata Veken Kalusteen tarpeisiin.

– Kokonaisuudessaan projekti oli meille helppo ja vaivaton. Olimme aktiivisesti seuraamassa työntekoa. Työvaiheet sujuivat hyvin ja aikatauluissa pysyttiin, Ranua kertoo.

Työskentely uudessa varastossa on tehokkaampaa

Siklatilojen osuus projektissa oli rakentaa koko varastohalli valmiiksi. Veken Kalusteen osuudeksi jäivät maatyöt sekä sähkö- ja LVI-asennukset. Loput ovat Siklatilojen työnjälkeä. Sovitut aikataulut pitivät koko projektin ajan.

– Kokonaisuudessaan projekti alusta loppuun saakka meni hyvin. Normaaleja, pieniä vastoinkäymisiä tuli, mutta ne hoidettiin, Matias Ranua kehuu.

Uuden varaston konkreettinen hyöty on ollut valtava. Veken Kaluste on pystynyt tuplaamaan varastointimäärät.

– Varastolla huomaa suurimmat käytännön erot. Työn tehokkuus ja mielekkyys on parantunut huomattavasti, Ranua huomioi.

”Hyvin organisoitu paketti”

Ranua kuvailee Siklatilojen asiakaspalvelua joustavaksi ja asiakaslähtöiseksi. Heillä tuli projektin aikana muutoksia, mutta niihin suhtauduttiin Siklatiloilta positiivisesti.

– Uskon Siklatilojen liiketoimintaan. Heillä on hyvä konsepti ja hyvin organisoitu paketti. Meidän kokemuksesta ei löydy moitittavaa. Uudet tilat ovat näyttävät ja Veken Kalusteen liiketoimintaa palvelevat. Voittajafiilis koko rakennusprojektista, Matias Ranua summaa.