Clicky

Siklatilat Oy hakee vastaavia mestareita Ouluun, Kemiin, Kuusamoon, Jämijärvelle ja Lohjalle

16.11.2018

Siklatilat Oy hakee vastaavia mestareita

Vastaavan mestarin tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusmestarin tai RI:n koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta työnjohtotehtävistä. Oulun kerrostalotyömaan vastaavalta mestarilta toivotaan lisäksi kokemusta betonirakentamisesta ja Kemin hirsipäiväkotityömaan vastaavalta mestarilta hirsirakentamisesta. Toivomme hakijoilta myös innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön.

Tarjoamme työntekijöillemme Siklan henkilöstöedut, kilpailukykyisen palkkauksen ja vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki sekä mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Toimithan nopeasti ja lähetät hakemuksesi palkkatoiveineen 30.11.2018 mennessä osoitteeseen rekry@sikla.fi.

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoiva- ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy sekä taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 56 miljoonaa euroa ja budjetoitu liikevaihto vuodelle 2018 nousee noin 100 miljoonaan euroon. Työllistämme noin 230 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!