Clicky

Siklatilat Oy hakee vastaavaa mestaria Kuusamoon

14.09.2018

Siklatilat Oy hakee vastaavaa mestaria Kuusamossa alkavalle hoivakotityömaalle. Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusmestarin tai RI:n koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta työnjohtotehtävistä. Toivomme hakijalta myös innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön.

Tarjoamme pelintekijän paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, työyhteisön vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Mika Liikanen puh. 040 8439 066.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@sikla.fi.

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoiva- ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy sekä taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 60 miljoonaa euroa ja budjetoitu liikevaihto vuodelle 2018 nousee noin 100 miljoonaan euroon. Työllistämme yli 200 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!