Clicky

Siklatilat Oy hakee vastaavaa mestaria Kaarinaan

04.03.2019

Siklatilat Oy hakee vastaavaa mestaria Kaarinassa alkavalle päiväkotityömaalle. Kohde on yksikerroksinen, puurunkoinen ja sen pinta-ala on 850 brm2. Rakentamisaika on 4/2019-1/2020. Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta työnjohtotehtävistä. Odotamme hakijalta myös innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, Siklan henkilöstöedut ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki ja mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Tiedustelut Siklatilat Oy:n hoiva- ja päiväkotikohteiden työpäällikkö Mika Liikanen, puh. 040 843 9066.

Toimithan nopeasti ja lähetät hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti osoitteeseen rekry@sikla.fi.

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoiva- ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy sekä taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 90 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 240 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!