Clicky

Siklatilat Oy hakee vastaavaa mestaria Jämijärvelle

05.03.2019

Siklatilat Oy hakee vastaavaa mestaria Jämijärvellä alkavalle hoivakotityömaalle. Kohde on puurakenteinen, yksikerroksinen ja sen pinta-ala on 1200 m2. Kohteen rakennusaika on 4/19-12/19. Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta työnjohtotehtävistä. Odotamme hakijalta myös innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, Siklan henkilöstöedut ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki ja mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Tiedustelut Sikla-konsernin työpäällikkö Mika Liikanen, puh. 040 8439 066.

Toimithan nopeasti ja lähetät hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti osoitteeseen rekry@sikla.fi.

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoiva- ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy sekä taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 90 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 240 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!