Clicky

 

Kimmo Rinta-Pollari: "Siklalla pääsee käyttämään omia lahjojaan"

Kimmo Rinta-Pollari työskentelee Siklan visualistina. Hänen työnkuvaansa kuuluu muun muassa yrityksen markkinointi- ja hankekuvien tuottamista 3D-ohjelmilla ja Photoshopilla. Erityisen mukavaa Kimmon työssä on se, että siinä pääsee käyttämään omia lahjojaan ja luovuuttaan.

Sikla on rakennusalan toimija, joka rakentaa muun muassa omakotitaloja, hoivakoteja ja kouluja. Yritys toimii valtakunnallisesti useilla eri paikkakunnilla. Kimmo työskentelee konsernin pääkonttorilla Limingan Tupoksessa, 15 kilometrin päässä Oulusta.

– Meillä on viime vuonna rakennetut, hyvät toimitilat. Täällä on todella mukava työskennellä, kun on paljon tilaa, Kimmo kertoo.

Hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet

– Otin ensin itse yhteyttä toimitusjohtajaan ja laitoin työhakemukseni ja portfolioni. Sitten minua pyydettiin työhaastatteluun. Kohta huomasinkin, että olen Siklalla töissä, Kimmo naurahtaa kertoessaan, miten päätyi Siklalle töihin.

Ennen Siklalle tuloa Kimmo toimi useita vuosia yrittäjänä ja teki visualisointia eri yrityksille. Siklalla Kimmo on pitänyt paljon hyvistä kehittymis- ja etenemismahdollisuuksista, joita freelancerina hänellä ei yhtä lailla ollut.

– Siklalla saan toteuttaa omia taitojani vastaavaa työtä ja kehittyä työnkuvassani. Esimiehet ovat sopivasti vaativia, ja lujasta ammattiylpeydestä pidetään kiinni, Kimmo sanoo.

Toisten tasapuolinen kunnioittaminen on tärkeää

Sikla panostaa työntekijöiden hyvinvointiin ja tarjoaa heille liikunta- ja kulttuurikäyttöön tarkoitetun Smartum-kortin. Työnantajan puolesta tarjolla on myös esimerkiksi harrastejääkiekkoa. Hyvinvoinnin lisäksi Siklalla panostetaan henkilöstön keskinäiseen ilmapiiriin.

– Siklalla toisten tasapuolinen kunnioittaminen on tärkeää. Töitä tehdään hyvässä hengessä ja huumorilla, ei otsa kurtussa. Sikla on hyvä ellei paras työpaikka, Kimmo hymyilee.