Clicky

 

Marjut Jaakola: ”Tämä on ihan kympin arvoinen paikka”

Marjut Jaakola työskentelee Siklalla kirjanpitäjänä. Työ on monipuolista ja haastavaa. Vaikka töitä on paljon, on niitä mukava tehdä hyvien työkavereiden kanssa. Siklalla kaikki kannustavat ja tukevat toisiaan, eikä kukaan ole toista ylempänä.

Marjut aloitti Siklalla työskentelyn toukokuussa 2017. Hän työskentelee konsernin pääkonttorilla Limingan Tupoksessa. Aiemmin tilitoimistossa kirjanpitäjänä toiminut Marjut päätti hakea Siklalle, koska työskentely rakennusalan konsernissa kiinnosti.  

- Olen aina kirjanpitäjänä halunnut päätyä rakennusalalle. En epäröinyt hetkeäkään, kun löysin hakuilmoituksen, Marjut muistelee.

- Hoidan konsernin kirjanpitoa. Työni merkitsee minulle paljon. Se on sellainen asia, jonka haluan hoitaa hyvin ja jossa haluan menestyä, hän jatkaa.

- Työssäni parasta on se, että se on haasteellista ja monipuolista. Työkaverit ovat ihan huippuja ja parhaita, Marjut kuvailee.

- Sikla on oikeasti todella hieno paikka olla töissä, koska täällä huomaa, että täällä tuetaan toisia, välitetään toisista ja tehdään yhteistyötä. Töitä tehdään paljon, ja kaikki kannustavat toisiaan. Täällä on todella hyvä ilmapiiri. Ehkä sitä siksi jaksaa niitä töitä tehdä, kun täällä on kivaa, Marjut hymyilee.

- Tiimihenki on todella tiivis. Se on oikeastaan ihan sama, mikä se kenenkin työnkuva on, sillä kaikki tuntuvat samanarvoisilta. Kukaan ei ole parempi ja ylempänä kuin toinen. Meillä ei ole minkäännäköistä hierarkiaa.

"Jos olet huipputyyppi, haluat haastaa itsesi ja omat taitosi sekä oppia paljon uusia asioita, niin silloin olet oikea tyyppi Siklalle”

Sikla on kasvava konserni ja tarjoaa sen myötä työntekijöilleen myös hyvät etenemismahdollisuudet. Marjut suosittelee Siklaa työpaikkana mielellään myös muille. Hän kokee, että Sikla on ehdottomasti hänen tähänastisen uransa paras työpaikka.  

- Täällä ei tuijoteta pelkkiä papereita ja sitä, mitä olet tehnyt ja mikä olet koulutukseltasi. Sen sijaan katsotaan sitä, millainen sinä olet. Jos olet huipputyyppi, haluat haastaa itsesi ja omat taitosi sekä oppia paljon uusia asioita, niin silloin olet oikea tyyppi Siklalle, Marjut summaa.

- Tämä on ihan kympin arvoinen paikka, enkä vaihtaisi omaa työtäni yhtään mihinkään.