Clicky

 

Jasmiina Anttila ja Janne Hirvasniemi: "Mukavat työkaverit rakentavat elementtitehtaan työkulttuurin"

Sikla Oy:n elementtitehtaalla Limingassa valmistetaan ja pakataan rakennuselementtejä, jotka lähtevät rekoilla työmaille, missä ne kootaan taloiksi. Elementtityöntekijä Jasmiina Anttila ja trukkikuski Janne Hirvasniemi viihtyvät työssään tehtaalla hyvän ilmapiirin vuoksi.

Elementtityöntekijän tehtäviin kuuluu pääosin rungon rakentamista ja sisäpuolen koolausta. Trukkikuskin työpäivään kuuluu muun muassa elementtien nostamista ja kuljettamista paikasta toiseen.

– Työssäni parasta on mukavat työkaverit ja se, että saa puuhastella paljon omin käsin, Jasmiina miettii.

Työntekijöistä pidetään hyvää huolta

– Tykkään siitä, että työ on fyysistä, ja koko ajan saa tehdä itse paljon. Minusta täällä on oikein hyvä olla töissä, Jasmiina kuvailee.

Elementtitehtaan melko uusissa tiloissa on Jannen mielestä mukava työskennellä. Työntekijöistä huolehtiminen on hänen mukaansa muutenkin loistavalla pohjalla. Esimiehiään Janne kuvailee erittäin asiantunteviksi.

– Tällä työllä on ollut itselleni valtava merkitys edelliseen työhön verrattuna. Säännöllinen työaika ja loistavat työkaverit takaavat viihtyvyyden, Janne mainitsee.

Hommat hoidetaan porukalla

Janne ja Jasmiina pitävät tehtaan työkulttuuria erittäin hyvänä. Töihin tartutaan tehtaalla rivakasti ja työn jälki on hyvää. Myöskään uuden oppiminen ei pääty perehdytykseen.

– Kyllä täällä on mukava olla töissä. Jos vain tykkää tehdastöistä ja porukalla tekemisestä, niin ilman muuta tänne vain, Janne summaa.