Clicky

Sikla Täysvalmis – omaan kotiin ilman rakentajan huolia!

Sikla Täysvalmis -koti on ihanteellinen ratkaisu sinulle, joka arvostat omaa aikaasi ja haluat yksilöllisen, ammattilaisten tekemän kodin. Huolehdimme lupa-asioista ja maatöistä, ja teemme kotisi valmiiksi ulkomaalauksia ja nurmikonkylvöä myöten. Pääset vaikuttamaan talon pohjaratkaisuun ja talotekniikkaan, ja sisustusalan ammattilaiset ovat apunasi sisustusmateriaalien ja kiintokalusteiden valinnassa. Näin kodistasi tulee juuri sellainen, kuin sinä haluat. Miksi siis ostaisit käytetyn talon, kun voit saada uuden kotisi näin helposti?

Täysvalmiin kodin sisältö:

  • Kaikki yhdellä sopimuksella: pääsuunnittelu, hakemukset, selvitykset, lupamaksut, liittymät, maatyöt, työnjohto, ulkomaalaus, nurmikon mullat ja kylvö sekä työmaan jätehuolto, sähkö ja vesi. Katso tästä Sikla Täysvalmis -kodin toimitussisältö >
  • Pääset suunnittelemaan kiintokalusteet yhdessä kalustesuunnittelun ammattilaisen kanssa.
  • Valitset itse pintamateriaalit ja värit sisustusliikkeessä sisustussuunnittelijan avustuksella.
  • Saunasuunnittelijan avulla teet saunastasi juuri itsellesi sopivan rentoutumispaikan – pidätpä sitten perinteisistä tai moderneista ratkaisuista.
  • Voit vaikuttaa talosi tekniikkaan hanoja ja pistorasioita myöten. Huolellisella suunnittelulla ja toteutuksella varmistamme, että kotisi teknisten laitteiden muodostama kokonaisuus toimii moitteettomasti.
  • Siklan asiakkaana pysyt ajan tasalla, mitä projektissa seuraavaksi tapahtuu. Tämän varmistavat osaavat asiakaspäälliköt ja työnjohtajat sekä kehittämämme Hanska-hallintapaneeli, johon on koottu kaikki olennainen tieto kotisi rakennusprojektista.

Siklatalot Oy

Olemme yksi Suomen suurimmista pientalotoimittajista, ja rakennamme omakoti- ja paritaloja Pohjois-Pohjanmaan, Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilla. Yhä useampi asiakkaamme saa kotinsa täysin valmiiksi rakennettuna Siklan etsimälle tontille. ​​​​​​Tutustu tällä hetkellä myynnissä oleviin tontti ja talo -vaihtoehtoihin tästä. Kaikki myytävät kotimme löytyvät Etuovesta.

Videolta näet yhden perheen tarinan omaan yksilölliseen unelmakotiin.

 

 

 

Onko sinulla pientalorakentamiseen sopiva tontti ja mietit sen myymistä? Tarjoa tonttia meille! Lue lisää tästä >