Clicky

Sikla järjesti Suomen suurimman taloarvonnan!

Marraskuussa 2017 Sikla-konserni juhli 10-vuotispäiviään ja julkaisi jymyuutisen: Sikla arpoo omakotitalon! Halusimme välittää saamaamme hyvää eteenpäin ja ilmoitimme järjestävämme taloarvonnan, jossa yksi onnekas voittaa Siklan 90-neliöisen omakotitalon ikiomaksi, täysin valmiiksi - pihanurmia myöten - rakennettuna. Arvontaan saivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat vakituisesti Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, ja arvontalomake oli auki Siklan nettisivuilla 1.12.2017 - 31.3.2018.

 

Yli 200 000 euron arvoisen talopaketin arvonta herätti valtavaa kiinnostusta sosiaalisessa mediassa kuluneen talven ja kevään aikana. Arvontaan osallistumisen yhteydessä oli myös mahdollisuus kertoa, miksi haluaa voittaa itselleen Siklan täysvalmiin omakotitalon.

– Joukkoon mahtuu ensiasunnosta tai eläkepäivien kodista haaveilevia, perheenlisäyksen vuoksi isompaan kotiin haluavia sekä nykyisen kodin remontoinnin kanssa kamppailevia perheitä. Jotkut ovat kertoneet myös arjen tuomista haasteista, homeongelmista ja jopa oman kodin menettämisestä. Meillä olisi kova halu auttaa monia, mutta osallistuneiden joukosta voimme arpoa vain yhden nimen, kertoi Siklatalot Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Mällinen.

 


 

Mitä sinä tekisit, jos voittaisit omakotitalon?

 


 

Voittaja julkistettiin Kevätmessuilla Oma Koti –tapahtuman Gigantti-lavalla lauantaina 14.4.2018. Katso tästä, kuka oli voittaja ja millaiset olivat hänen ensireaktionsa saatuaan kuulla voitosta.


Arvonnan voittaja saa valita palkinnoksi joko Sikla 90 A-, B- tai C-talomallin. Kuvassa Sikla 90 B.