Clicky

Miltä tuntuu voittaa omakotitalo ihan omaksi?

Arvontaan osallistuminen päättyi maaliskuun viimeisenä päivänä, jolloin jo kymmenettuhannet olivat käyneet täyttämässä arvontalomakkeen. Meitä alkoi Siklallakin jo vähän jännittää, kuka voittaja on ja missä hän asuu: Rovaniemellä, Kuopiossa, Seinäjoella vai kenties Lappeenrannassa?

Arvonta suoritettiin huhtikuun alussa, ja jo muutaman päivän päästä Siklan porukka ajeli kuvaajan kanssa jonnekin päin Suomea yllättämään voittajan. Miten sinä reagoisit, jos saisit juuri tietää voittaneesi arvonnasta omakotitalon?

 

Hän on Reeta Moilanen Oulusta!

Voittajaksi arvottiin Reeta Moilanen Oulusta. "Ei tätä usko todeksi", sanoi Reeta ilouutisen kuultuaan. Asia oli pidettävä kuitenkin salassa reilun viikon verran, sillä voittajan nimi julkistettaisiin vasta viikon päästä Helsingissä, Kevätmessujen Oma Koti -tapahtumassa.

Palkinnon messuilla jakoi Siklatalot Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Mällinen.

– Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille - teitä oli paljon! Arvontaan osallistuminen edellytti muutamaan helppoon kysymykseen vastaamista. Suuren osallistujamäärän vuoksi kaikkien vastausten läpikäyminen vie aikaa, mutta olemme saaneet hyvän läpileikkauksen omakotitalosta haaveilevista ihmisistä ja heidän ajatuksistaan. Ihmisillä on kova halu asua omakoti- tai paritalossa lähellä nykyistä asuinaluettaan.

– Siklan palveluihin kuuluu, että meiltä saa kodin, vaikka ei omistakaan tonttia. Haemme tarvittaessa asiakkaillemme tontin ja rakennamme sille asiakkaamme haluaman talon. Hoidamme kaiken rakennusluvista, liittymistä ja pohjatöistä viimeiseen listaan saakka. Asiakkaamme saa valita itse sisustusmateriaalit ja kalusteet sekä teettää kodistaan sen näköisen kuin haluaa, kertoi Mällinen.

Reetan ja Antin tarina kohti omaa Sikla-kotia

Tästä alkaa Reetan ja Antin matka kohti omaa Sikla-kotia! Tonttia ei ole vielä tiedossa, mutta toiveena olisi päästä rakentamaan Kempeleeseen. Sikla ottaakin ensimmäisenä asian hoitaakseen. Jatkoa tarinalle on luvassa lähiviikkoina.

 


Palkinnon jakoi Siklatalot Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Mällinen Kevätmessuilla huhtikuussa 2018


Taloarvonnan voiton lisäksi Reetalla ja Antilla oli toinenkin ilonaihe: nuoresta parista oli tullut pienen vauvan vanhempia vasta viikkoa ennen kuin he saivat tietää voitosta.