Clicky

Materiaalivalintoja ammattilaisten avustuksella

Reeta Moilanen 22.8.2018

 

Rakennuslupa on saatu kesäkuun lopussa, aloituskokous kunnan kanssa on pidetty ja tontilla on alkanut tapahtumaan. Siellä tekee nyt mieli käydä jatkuvasti kattelemassa että mitä on tapahtunut sitten viime kerran. Viime kerralla oli sokkelit jo valettu, ehkä ne nyt on jo täytettykin. Seuraavana aletaan oottelemaan, koskas talo nousee harjakorkeuteensa.

Me olemme käyneet suunnittelemassa talon sisustuksen Siklan yhteistyökumppaneiden kanssa. Kalustesuunnittelu tehtiin Puustellilla. Kauan ei keittiön suunnittelussa aikaa mennyt, sen verran oli etukäteen kerennyt aiheeseen perehtyä. Keittiönkaapit tulevat olemaan valkoiset ja yksinkertaiset ja tasoista tulee vaalean puun värisiä. Saimme Puustellilta hyviä neuvoja mm. kaappien järjestyksien kanssa.

Lumisaunoilla käytiin katsomassa saunaan eri materiaaleja. Suunnittelimme meille ihan perinteisen vaalean saunan. Toki vielä on mietinnässä haluammeko kuitenkin että saunan seinät käsiteltäisiin tummalla. Onneksi vielä on aikaa noita asioita pyöritellä.

Sisustusta kävimme suunnittelemassa Värisilmässä. Oli mukava käydä sisustusta läpi alan ammattilaisen, sisustussuunnittelijan kanssa. En olisi itse osannut ajatella asioita niin monesta näkökulmasta. Siellä sai hyviä vinkkejä ja toteutusideoita. Talomme laatat on eri värisiä harmaan sävyjä ja lattiaksi tulee vaalea vinyyli.

Kaikki on sujunut todella hyvin. Taloon liittyvät asiat ollaan jo päätetty, lukuunottamatta muutamien seinien väriä. Enää ei tarvitse kuin odotella talon valmistumista. On tämä mukavaa hommaa!