Clicky

Suomen suurimman taloarvonnan voittaja julkistetaan lauantaina Kevätmessuilla

11.04.2018

Marraskuussa 10-vuotispäiviään juhlinut Sikla-konserni halusi välittää saamaansa hyvää eteenpäin ja ilmoitti järjestävänsä taloarvonnan, jossa yksi onnekas voittaa Siklan omakotitalon ikiomaksi. Suomen suurimpaan taloarvontaan osallistuminen oli käynnissä Siklan nettisivuilla joulukuun alusta maaliskuun loppuun asti, ja arvontaan saivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat vakituisesti Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistumisen yhteydessä oli myös mahdollisuus kertoa, miksi haluaa voittaa itselleen Siklan täysvalmiin omakotitalon.

– Joukkoon mahtuu ensiasunnosta tai eläkepäivien kodista haaveilevia, perheenlisäyksen vuoksi isompaan kotiin haluavia sekä nykyisen kodin remontoinnin kanssa kamppailevia perheitä. Jotkut ovat kertoneet myös arjen tuomista haasteista, homeongelmista ja jopa oman kodin menettämisestä. Meillä olisi kova halu auttaa monia, mutta osallistuneiden joukosta olemme voineet arpoa vain yhden nimen, kertoo Siklatalot Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Mällinen.

Voittaja julkistetaan Kevätmessuilla Oma Koti –tapahtuman Gigantti-lavalla lauantaina 14.4.2018 klo 12. Voittaja saa omakseen Siklan 90-neliöisen omakotitalon avaimet käteen -periaatteella, täysin valmiiksi rakennettuna. Palkinnon arvo on yli 200 000 euroa, ja sen voi halutessaan käyttää hyvityksenä isompaan Siklan talomalliin.

---

Siklatalot on mukana Kevätmessujen Oma Koti -tapahtumassa osastolla 1e28. Tervetuloa!