Clicky

Siklatilat Oy hakee työpäällikköä Pohjois-Suomeen

26.10.2018

Siklatilat Oy hakee työpäällikköä Pohjois-Suomeen. Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta työnjohto- tai projektinjohtotehtävistä. Tulet työskentelemään työmaiden vastaavien mestareiden esimiehenä. Työskentely tapahtuu Siklan Tupoksen pääkonttorista käsin.

Toivomme hakijoilta innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme työntekijöillemme Siklan henkilöstöedut, kilpailukykyisen palkkauksen ja vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki sekä mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lisätietoja antaa Sikla-konsernin rakentamisjohtaja Antti Sikala, puh. 044 5397 834.

Toimithan nopeasti ja lähetät hakemuksesi palkkatoiveineen 11.11.2018 mennessä osoitteeseen rekry@sikla.fi.

Tervetuloa joukkoomme!

 

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni - tulevaisuuden rakentaja. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rakennusten kuorielementtitehdas Finland Element Oy Ab sekä talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 60 miljoonaa euroa ja vuonna 2018 liikevaihto nousee noin sataan miljoonaan euroon. Työllistämme yli 200 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!