Clicky

Siklatilat Oy hakee työpäälliköitä Etelä- ja Pohjois-Suomeen

27.11.2018

Siklatilat Oy hakee työpäälliköitä Etelä- ja Pohjois-Suomeen. Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta työnjohto- tai projektinjohtotehtävistä. Tulet työskentelemään työmaiden vastaavien mestareiden esimiehenä. Työskentely tapahtuu Pohjoisessa Siklan Tupoksen pääkonttorista ja Etelässä Siklan Vantaan tai Lempäälän toimipisteistä käsin.

Toivomme hakijoilta innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme työntekijöillemme Siklan henkilöstöedut, kilpailukykyisen palkkauksen ja vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki sekä mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lisätietoja tehtävistä antaa Sikla-konsernin rakentamisjohtaja Antti Sikala, puh. 044 5397 834.

Toimithan nopeasti ja lähetät hakemuksesi palkkatoiveineen 9.12.2018 mennessä osoitteeseen rekry@sikla.fi.

 

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni - tulevaisuuden rakentaja. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rakennusten kuorielementtitehdas Finland Element Oy Ab sekä talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 56 miljoonaa euroa ja vuonna 2018 liikevaihto nousee noin sataan miljoonaan euroon. Työllistämme noin 230 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!