Clicky

Siklatilat Oy hakee talotekniikka-asiantuntijaa Tupokseen

14.02.2019

Siklatilat Oy hakee dynaamiseen ja kehittyvään työyhteisöön yhteistyökykyistä ja päättäväistä talotekniikan ammattilaista ohjaamaan hankkeittemme talotekniikkajärjestelmien luovutusta ja käynnissäpitoa. Tulet työskentelemään Siklan Tupoksen pääkonttorilta käsin.

Työssäsi olet motivoitunut kehittämään toimintamme laatua ja tehokkuutta. Tunnet hyvin nykyaikaiset talotekniset järjestelmät. Tehtävän hoitaminen edellyttää talotekniikka-alan tuntemusta ja muutaman vuoden työkokemusta taloteknisten töiden työnjohtamisesta tai -asennuksista. Automaatiojärjestelmien hallinta katsotaan eduksi. Odotamme hakijalta myös innostunutta ja ahkeraa otetta työhön. Työnantajana tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, Siklan henkilöstöedut ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki ja mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Hakemukset toivomme sähköpostitse osoitteeseen rekry@sikla.fi. Toimithan pikaisesti, sillä täytämme paikan heti, kun tehtävään sopiva hakija on löytynyt.

Lisätietoja antaa talotekniikkapäällikkö Panu Kotilainen. puh. 040 537 6870

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni - tulevaisuuden rakentaja. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy sekä taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 90 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 240 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!