Clicky

Siklatilat Oy hakee LVI-projektipäälliköitä Vantaalle/Lempäälään

22.11.2018

Siklatilat Oy hakee dynaamiseen ja kehittyvään työyhteisöön yhteistyökykyistä ja itsenäiseen työhön kykenevää, organisointitaitoista LVI-projektipäällikköä ohjaamaan erikseen nimettyjen kohteiden LVIA-töitä. Haemme LVI-projektipäällikköä sekä Etelä-Suomeen Lempäälän tai Vantaan toimipisteeseen.

Toivomme, että olet työssäsi motivoitunut kehittämään toimintamme laatua ja tehokkuutta. Olet myös avoimesti kiinnostunut LVI-alan uusista järjestelmistä ja menetelmistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää LVI-alan koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta LVI-töiden työnjohtamisesta tai -asennuksista. Lisäksi odotamme hakijalta innostunutta ja ahkeraa otetta työhön. Tarjoamme työntekijöillemme Siklan henkilöstöedut, kilpailukykyisen palkkauksen ja vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki sekä mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lisätietoja tehtävistä antaa talotekniikkapäällikkö Panu Kotilainen, puh. 040 537 6870.

Toimithan nopeasti ja lähetät hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@sikla.fi. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoiva- ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy sekä taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 56 miljoonaa euroa ja budjetoitu liikevaihto vuodelle 2018 nousee noin 100 miljoonaan euroon. Työllistämme noin 230 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!