Clicky

Siklatilat Oy hakee kesämestareita Uudellemaalle

04.03.2019

Kesätöihin Siklalle! Siklatilat Oy hakee kesämestareita vastaavien mestarien avuksi Uudellamaalla alkaville asuntokohteiden työmaille. Jos olet esimerkiksi rakennusinsinööriopiskelija tai työurasi alussa oleva mestari, ota rohkeasti yhteyttä! Toivomme hakijalta korkeaa motivaatiota käytännön työn opetteluun, innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuullisen ja itsenäisen työn harjoitteluun.

Tarjoamme henkilökunnallemme kilpailukykyisen palkkauksen, Siklan henkilöstöedut ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki ja mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Tiedustelut: työpäällikkö Jarmo Hyttinen, puh. 040 580 0392.

Toimithan nopeasti ja lähetät hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti osoitteeseen rekry@sikla.fi.

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoiva- ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy sekä taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 90 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 240 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!