Clicky

Siklatilat Oy hakee kustannusasiantuntijoita/laskentainsinöörejä Tupokseen

17.08.2018

Haemme Siklatilat Oy:n laskentatiimiin 2-3 kustannusasiantuntijaa/laskentainsinööriä. Pääasiallinen tehtävä on KVR-urakkatarjousten laskeminen sekä kustannustiedon tuottaminen hankekehitystiimille ja tuotantoon. Tehtävän suorittaminen vaatii kokemusta tehtävistä, jotka tukevat laskentaa, esimerkiksi työmaalta, kustannus/määrälaskennasta tai suunnittelusta.

Odotamme hakijalta innostunutta ja ahkeraa otetta työhön. Tarjoamme sinulle hyvät etenemismahdollisuudet kasvuyrityksessä sekä Siklan henkilöstöedut. Työskentelet Siklan Tupoksen pääkonttorilta käsin. Innovatiivinen ja kehitysmyönteinen asenne katsotaan hakijan eduksi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan asiasta lisää!

Yhteydenotot projektipäällikkö Antti Erola, puh. 040 910 9102.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@sikla.fi.

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni - tulevaisuuden rakentaja. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, taloelementtitehdas Siklaelementit Oy sekä talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 60 miljoonaa euroa ja vuonna 2018 liikevaihto nousee noin sataan miljoonaan euroon. Työllistämme yli 200 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!