Clicky

Siklatilat Oy hakee asuntokohteiden projektipäällikköä

17.08.2018

Siklatilat Oy hakee projektipäällikköä vastaamaan projektien tavoitteiden saavuttamisesta nimetyissä asuntokohteissa suunnittelun, aikataulun ja kustannusten osalta. Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai rakennustekniikan DI:n koulutusta ja työkokemusta isojen rakennusprojektien johtamisesta, suunnittelusta tai suunnittelunohjauksesta. Voit työskennellä joko Tupoksen, Vantaan tai Lempäälän toimipisteistä käsin.

Lisätiedot asuntotuotantojohtaja Pekka Karhumaa puh. 045 358 8428. Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@sikla.fi.

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni - tulevaisuuden rakentaja. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, taloelementtitehdas Siklaelementit Oy sekä talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 60 miljoonaa euroa ja vuonna 2018 liikevaihto nousee noin sataan miljoonaan euroon. Työllistämme yli 200 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!