Clicky

Siklatec Oy hakee LVI-suunnittelijaa Tupokseen

25.06.2018

Sikla-konserniin kuuluva Siklatec Oy hakee Tupoksen toimipisteeseen LVI-suunnittelijaa. Tehtäviisi kuuluu monipuolinen kiinteistöjen LVI-suunnittelu. Tehtävän hoitaminen edellyttää LVI-insinöörin tai DI:n tutkintoa, mutta myös muu tehtävään soveltuva koulutus on mahdollinen. Lisäksi arvostamme kokemusta kiinteistöjen LVI-suunnittelutehtävistä. Toivomme hakijalta innostunutta ja ahkeraa työotetta, avointa ja asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön.

Tarjoamme haasteellisen, kokemuksesi ja osaamisesi mukaan räätälöitävän toimenkuvan yrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja edut, työyhteisön vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@sikla.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 välillä: Keijo Koivukangas, puh. 050 366 1436 tai Marko Juusola, puh. 044 762 6410.

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni - tulevaisuuden rakentaja. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, taloelementtitehdas Siklaelementit Oy sekä talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 60 miljoonaa euroa ja vuonna 2018 liikevaihto nousee noin sataan miljoonaan euroon. Työllistämme yli 200 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!