Clicky

Siklatalot Oy hakee työnjohtajaa Vantaalle

26.10.2018

Siklatalot Oy hakee työnjohtajaa vastaamaan pientalotyömaiden työnjohdosta. Odotamme hakijalta puutalorakentamisen tuntemusta sekä innostunutta ja ahkeraa otetta työhön. Voit olla kokenut asiansa osaava talonrakentaja, rakennusmestari tai rakennusinsinööri. Tulet työskentelemään Siklan Vantaan toimipisteeltä käsin.

Toivomme hakijoilta innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme työntekijöillemme Siklan henkilöstöedut, kilpailukykyisen palkkauksen ja vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki sekä mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lisätietoja antaa Siklatalot Oy:n rakentamispäällikkö Juho Palokangas, puh. 044 3002 300.

Toimithan nopeasti ja lähetät hakemuksesi palkkatoiveineen 11.11.2018 mennessä osoitteeseen rekry@sikla.fi.

Tervetuloa joukkoomme!

 

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Konserniin kuuluvat omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoivakoteja, päiväkoteja ja kouluja rakentava Siklatilat Oy, talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy sekä taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 56 miljoonaa euroa ja budjetoitu liikevaihto vuonna 2018 nousee noin sataan miljoonaan euroon. Työllistämme noin 230 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.